ΓΥΝΑΙΚΑ

Ο οίκος Hermes επεκτείνει το κατάστημά του στο Νew Jersey

Ο οίκος Hermes επεκτείνει το κατάστημά του στο Νew Jersey

Η Hermès αποφάσισε να επεκτείνει σημαντικά το κατάστημά της στο εμπορικό κέντρο του Short Hills στο New Jersey. Την Παρασκευή, ο Γαλλικός οίκος εγκαινίασε το νέο κατάστημα 8,010 τετραγωνικών μέτρων, σχεδόν διπλάσιο συγκριτικά με το μέγεθος της προηγούμενης μονάδας.

Ο σχεδιασμός του καταστήματος πήρε την έμπνευσή του από τα δάση και τους κήπους του Ανατολικού Νιου Τζέρσεϋ με πρόσοψη που δημιουργείται από τζάμια σε ποικίλες αποχρώσεις του πράσινου. Το ψηφιδωτό δάπεδο πλακιδίων, μια υπογραφή των καταστημάτων Hermès σε όλο τον κόσμο, εκτείνεται πέρα από την είσοδο του καταστήματος και στο κέντρο.

Η μονάδα ενός επιπέδου διαθέτει επίσης διευρυμένες συλλογές των 16 κατηγοριών προϊόντων του οίκου και περιλαμβάνει αφιερωμένους χώρους στο δέρμα και την ιππασία — ένα από τα αγαπημένα της τοπικής κοινότητας. Ένας ξεχωριστός χώρος για γυναικεία και ανδρικά μεταξωτά και αξεσουάρ μόδας είναι δίπλα και δίπλα στη σειρά Hermès Beauty, με προσφορές από την πρώτη συλλογή της, Rouge Hermès.

Τα ειδικά σχεδιασμένα χαλιά οριοθετούν τα τμήματα των ανδρών και των γυναικών έτοιμα για φθορά και παπούτσια και οι τοίχοι σε όλη την μπουτίκ καλύπτονται από μια ποικιλία υλικών, όπως βερνικωμένο ξύλο κερασιού, πλεγμένο φελλό και μείγμα από γιούτα και βαμβάκι. Υπάρχουν επίσης δύο επιπλέον σαλόνια για ρολόγια και ωραία κοσμήματα καθώς και οικιακά προϊόντα. Το κατάστημα σχεδιάστηκε από το γραφείο αρχιτεκτονικής RDAI με έδρα το Παρίσι. Η Hermès λειτουργεί κατάστημα στο Mall στο Short Hills από το 2011 ενώ συνολικά μετρά 311 καταστήματα σε 45 χώρες.