ΓΥΝΑΙΚΑ

Πέντε κόκκινα βερνίκια για να βάψεις μόνη σου τα νύχια σου τα Χριστούγεννα

Πέντε κόκκινα βερνίκια για να βάψεις μόνη σου τα νύχια σου τα Χριστούγεννα

Το απόλυτο χριστουγεννιάτικο χρώμα για μανικιούρ!

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και δεν μπορούμε παρά να είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό. Παρά την πανδημία και τις δυσκολίες που συνεπάγονται, το κλίμα στους δρόμους είναι γιορτινό, οι περισσότεροι έχουμε στολίσει τα σπίτια μας και ήδη έχουμε ξεκινήσει να γευόμαστε τα χριστουγεννιάτικα γλυκά.

Μήπως ήρθε η ώρα να δώσουμε χριστουγεννιάτικα vibes και στην εμφάνισή μας; Όχι, όχι! Δε θα μιλήσουμε για κόκκινα κραγιόν. Ξέρουμε πως αυτή ήταν η πρώτη σου σκέψη. Θα μιλήσουμε, όμως, για νύχια. Και -για να λέμε την αλήθεια- δεν υπάρχει τίποτα πιο γιορτινό, λαμπερό και χριστουγεννιάτικο από το κόκκινο μανικιούρ. Είναι φλογερό, δυναμικό και απόλυτα ταιριαστό με τα χρώματα των Χριστουγέννων.

Και σου δίνει πολλές επιλογές! Μπορείς να κάνεις μονόχρωμα κόκκινα νύχια, μπορείς να συνδυάσεις το κόκκινο με άλλα χρώματα, όπως το πράσινο, το λευκό ή το χρυσό και να κάνεις ακόμα πιο εντυπωσιακά nail art. Οι ιδέες για μανικιούρ με κόκκινο χρώμα, πραγματικά δεν έχουν τέλος.

Γι’ αυτό, λοιπόν, αποφασίσαμε να σου προτείνουμε στην παρακάτω gallery τα πέντε πιο κόκκινα και ζουμερά βερνίκια νυχιών, ώστε να τα βάλεις στη shopping list σου και να είσαι πανέτοιμη για το nail art των Χριστουγέννων. Είναι οικονομικά, μπορείς να τα βρεις σε όλα τα online shops και να έχεις τα πιο όμορφα νύχια των φετινών γιορτών. Καλές διαδικτυακές αγορές!

COVER PHOTO: @mila_mos_studio