ΓΥΝΑΙΚΑ

Αυτό είναι το μυστικό για να δώσεις όγκο στα λεπτά και λιπαρά μαλλιά σου

Αυτό είναι το μυστικό για να δώσεις όγκο στα λεπτά και λιπαρά μαλλιά σου

Επιτέλους, θα ησυχάσεις!

Τα λεπτά και λιπαρά μαλλιά είναι μια πραγματικότητα για πολλούς ανθρώπους. Είναι άτονα, η υφή τους είναι περίεργη και -το κυριότερο- δεν έχουν όγκο. Αυτό ίσως να είναι το πιο εκνευριστικό σε όλη αυτήν την υπόθεση. Δυστυχώς, όμως, δεν φταίει κανένας για αυτό. Είναι ξεκάθαρα ζήτημα κληρονομικότητας και DNA και σε πρώτη φάση πρέπει να το αποδεχθείς.

Από εκεί και πέρα, όμως, μπορείς να δράσεις για να αντιμετωπίσεις την κατάσταση. Και το απόλυτο μυστικό για να δώσεις όγκο στα λεπτά μαλλιά σου είναι ένα: το λούσιμο. Όχι, όμως, το τυπικό λούσιμο που ξέρεις και κάνεις κάθε φορά στα μαλλιά σου. Για να αποκτήσουν, λοιπόν, όμορφη υφή και όγκο τα μαλλιά σου πρέπει να περνάς δύο χέρια σαμπουάν κάθε φορά που λούζεσαι και υπάρχει συγκεκριμένος λόγος για αυτό.

Τα μαλλιά σου έχουν πάνω τους περίσσια λιπαρότητα και άρα μαζεύουν περισσότερους ρύπους από ό,τι θα υπήρχαν σε άλλον τύπο μαλλιών. Αυτοί οι ρύποι πολλαπλασιάζονται όταν καθυστερείς τα λουσίματα. Κατά συνέπεια, κάπως πρέπει να καθαρίσει όλο αυτό το υλικό που βρίσκεται πάνω στα μαλλιά σου.

Και ο μόνος τρόπος είναι να περνάς δυο χέρια σαμπουάν. Ένα χέρι για να απομακρύνεις τη λιπαρότητα και τους ρύπους και ένα για να καθαρίσουν καλά τα μαλλιά σου. Έτσι, και θα έχει καθαρίσει καλά το τριχωτό της κεφαλής και θα έχουν τα μαλλιά σου όγκο μιας και όλοι οι ρύποι και το σμήγμα θα έχουν απομακρυνθεί.