ΓΥΝΑΙΚΑ

Η JLo μιλά για τα παιδιά της και συγκινεί

Η JLo μιλά για τα παιδιά της και συγκινεί

Κάθε μανούλα θα έλεγε ακριβώς τα ίδια!

Και ποια μανούλα δεν μιλά με περηφάνεια για τα παιδιά της; Η Jennifer Lopez εκτός από σοβαρή επαγγελματίας, επιτυχημένη χορεύτρια και τραγουδίστρια είναι και μια εξαιρετική μητέρα που πάνω από όλα βάζει τα παιδιά της, άλλωστε όσα είπε το αποδεικνύουν.

Αφορμή να μιλήσει για τα παιδιά της στάθηκε η πρόσκληση στην εκπομπή «Today» όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε τα νέα της επιχειρηματικά σχέδια. Φυσικά δεν μπορούμε να παραλείψουμε τον τιμητικό τίτλο που της δόθηκε με το βραβείο «Icon Award» στο «Woman In Music».

H Jlo ετοιμάζεται για τη νέα κυκλοφορία της που δεν είναι άλλη από το single της «In The Morning». Εν τω μεταξύ δεν μένει μόνο στις μουσικές κυκλοφορίες μιας και πρόκειται να λανσάρει και μια δική της σειρά προϊόντων περιποίησης και ομορφιάς.

Πάντα σεμνή και μετρημένη, η Jennifer εξέφρασε τα συναισθήματα της για το βραβείο που κέρδισε αλλά και για όσα έχει καταφέρει μέχρι στιγμής και κάπου εκεί μίλησε για τα παιδιά της, Emma και Max. Τα δίδυμά της είναι σίγουρα το πολυτιμότερο δώρο που θα μπορούσε να ζητήσει και μόλις ακούσεις τον τρόπο που μιλά για εκείνα θα λιώσεις. Μάλιστα ανέβασε πριν μερικές ημέρες και μια φωτογραφία τους στα social media στην οποία έγραψε «Λατρεύω που ακόμη έρχονται στα πόδια της μαμάς.» Πάντως στην εκπομπή «Today» είπε ότι είναι πολύ υπερήφανη μητέρα και μέσα από τα μάτια τους βλέπει την καλύτερη εκδοχή του εαυτού της.