ΓΥΝΑΙΚΑ

Βαρεθήκατε τα παλιά σας μποτάκια; Μεταμορφώστε τα άμεσα!

Βαρεθήκατε τα παλιά σας μποτάκια; Μεταμορφώστε τα άμεσα!

Έπιασαν τα κρύα και ήρθε η ώρα να βγάλετε από τη ντουλάπα τα αγαπημένα σας μποτάκια.

Πάνε χρόνια που τα αγοράσατε αλλά η καρδιά σας δε σας αφήνει να τα αποχωριστείτε. Και πολύ καλά κάνει. Υπάρχουν τόσοι διαφορετικοί τρόποι που μπορείτε να τα μεταποιήσετε. Μην παραξενευτείτε κιόλας αν κάποιοι σας συγχαρούν για τη… νέα σας αυτή αγορά. Πάμε να δούμε πώς:

-Παίξτε με διάφορες κάλτσες: H αγορά έχει γεμίσει με κάλτσες πουά, ριγέ, χρωματιστές με βολάν και ό,τι μπορεί να φανταστεί ο νους σας. Διαλέξτε το ζευγάρι που σας εκφράζει περισσότερο και συνδυάστε το με μία φούστα και τα αγαπημένα σας μποτάκια. Μπορεί στην πραγματικότητα να μην τα πειράξατε καθόλου, η εικόνα τους όμως θα αλλάξει ριζικά.

-Αλλάξτε τα κορδόνια: Εδώ θα χρειαστεί να βάλετε όλη σας τη φαντασία. Βρείτε το κατάλληλο χρώμα ανάλογα με το στυλ σας και τα μποτάκια σας, και βγάλτε τα παλιά κορδόνια από πάνω τους αμέσως. Μπορείτε να παίξετε όχι μόνο με το χρώμα αλλά και με το ύφασμα. Ένα ζευγάρι δερμάτινα μποτάκια θα γίνουν αξιοζήλευτα με τα νέα τους καστόρινα κορδόνια.

-Επιλέξτε τρουκς: Τα χρυσά, ασημί ή ακόμα και μαύρα τρουκς θα τους δώσουν τη χαμένη τους λάμψη και ταυτόχρονα εσείς θα αποκτήσετε τα απόλυτα biker boots για όλες σας τις εμφανίσεις. Κολλήστε τα στο σημείο της φτέρνας ή του αστραγάλου και δε θα πιστεύετε στα μάτια σας. Ναι, ναι τα ίδια παπούτσια είναι.

-Κρόσσια γιατί όχι;: Αν το ύφασμα τους το επιτρέπει, μη διστάσετε να ράψετε πάνω τους μία σειρά από κρόσσια. Αν για παράδειγμα έχετε βαρεθεί τα παλιά σας καστόρινα

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις για τη γυναίκα και την ομορφιά στο queen.gr

Σχετικές ειδήσεις