ΓΥΝΑΙΚΑ

Βάλτε τις μάσκες

Βάλτε τις μάσκες
Οι μάσκες προσώπου χρησιμοποιούνται από τις γυναίκες εδώ και αιώνες...

Οι μάσκες προσώπου χρησιμοποιούνται από τις γυναίκες εδώ και αιώνες, αφού αποτελούν έναν πιο ενισχυμένο τρόπο περιποίησης σε σχέση με τις κλασικές κρέμες ή τα serums.

Προτιμήστε μάσκες που κάνουν καλά ένα πράγμα -είτε αποτοξινώνουν την επιδερμίδα, είτε ενυδατώνουν είτε χαρίζουν λάμψη- και είναι πλούσιες σε συστατικά που βοηθούν αυτό το σκοπό -για παράδειγμα, ο πηλός καθαρίζει τους πόρους, το υαλουρονικό οξύ κρατάει την υγρασία και τονώνει το δέρμα (έχει άμεσα αποτελέσματα στις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές), το τριαντάφυλλο καθαρίζει και το κολαγόνο βοηθάει στην ελαστικότητα και την υφή του δέρματος.

Οι αυτοσχέδιες μάσκες με τις πιο απλές συνταγές είναι και οι καλύτερες -ένα χτυπημένο αυγό με μερικές σταγόνες λάδι αποτελεί την καλύτερη συσφιχτική μάσκα, ενώ παγάκια τυλιγμένα σε μουσελίνα είναι ιδανικά για να περάσετε το πρόσωπο και να το τονώσετε στη στιγμή.

Επωφεληθείτε περισσότερο από τη μάσκα προσώπου σας

* Απλώστε την μετά το peeling: μια ελαφριά απολέπιση προετοιμάζει το δέρμα και επιτρέπει στο προϊόν να εισχωρήσει καλύτερα, και στα συστατικά του να απορροφηθούν περισσότερο.
* Απλώστε την ενώ το δέρμα είναι ζεστό: η καλύτερη στιγμή για να βάλετε την μάσκα προσώπου είναι είτε ενώ βρίσκεστε στη μπανιέρα είτε αφού έχετε τοποθετήσει το πρόσωπό σας πάνω από ένα μπολ με καυτό νερό για μερικά λεπτά.

Περισσότερα στο fashionlove.gr