ΓΥΝΑΙΚΑ

Η εντυπωσιακή έπαυλη της Τζέσικα Άλμπα στο Μπέβερλι Χιλς (vid)

Η εντυπωσιακή έπαυλη της Τζέσικα Άλμπα στο Μπέβερλι Χιλς (vid)
«Είναι το σπίτι των ονείρων μας», αναφέρει ενθουσιασμένη η Άλμπα στη συνέντευξή της.
Willy Sanjuan/Invision/AP

Η Τζέσικα Άλμπα τα έχει όλα, λαμπρή καριέρα, μια όμορφη οικογένεια, αλλά και μια εντυπωσιακή βίλα.

Η 38χρονη ηθοποιός άνοιξε τις πόρτες της έπαυλής της στο Μπέβερλι Χιλς στο περιοδικό Architectural Digest και πόζαρε στο φωτογραφικό φακό μαζί με το γιο και τις δύο κόρες της. Ο 40χρονος άντρας της Κας Ουόρεν, παραγωγός ταινιών, συμμετείχε επίσης στη φωτογράφιση που φιλοξενεί το περιοδικό.

«Είναι το σπίτι των ονείρων μας», αναφέρει ενθουσιασμένη η Άλμπα στη συνέντευξή της.

«Το τεύχος του Ιουνίου φιλοξενεί όμορφα μέρη ευτυχισμένων ανθρώπων, συνήθως εξοχικών, αλλά στην περίπτωση της σταρ του εξωφύλλου, Τζέσικα Άλμπα, η κύρια κατοικία της οικογένειάς της στο Λος Άντζελες, με την πισίνα, τον κήπο και την ατέλειωτη θέα, δεν μαρτυρά σε τίποτα ότι βρίσκεται σε πόλη», αναφέρει ο συντάκτης του περιοδικού και συνεχίζει: «Στην πραγματικότητα, πολλοί από τους ιδιοκτήτες των σπιτιών που φιλοξενούμε χρησιμοποιούν παρόμοιες εκφράσεις όπως «το σπίτι των ονείρων μας» για να περιγράψουν το συναίσθημά τους για τον «έρωτά» τους για το σπίτι τους.

Η Άλμπα, για παράδειγμα, είπε ότι όταν μπήκε μέσα, ήξερε στα 20 πρώτα λεπτά ότι ήταν ακριβώς αυτό που έψαχναν».

Το ζευγάρι διέμενε σε ένα σπίτι έναν δρόμο πιο κάτω από την τωρινή τους κατοικία, αλλά έχοντας τα παιδιά τους στο μυαλό του, έψαχναν για καινούριο, με μεγαλύτερους χώρους. «Θέλαμε ένα μέρος για να βλέπουμε τα παιδιά μας να παίζουν και να μεγαλώνουν», δήλωσε η ηθοποιός στο περιοδικό.

Μόλις αγόρασαν το σπίτι, η Άλμπα προσέλαβε μια σχεδιαστική ομάδα, την οποία είχε χρησιμοποιήσει και η Έλεν ντε Τζενέρις. Η ομάδα βοήθησε το ζευγάρι να υλοποιήσει το όραμά του για ένα σπίτι γαλλικού τύπου, ενώ ολόκληρη η διαδικασία αναμόρφωσης διήρκησε περίπου 18 μήνες.

Η Τζέισκα και ο Κας πρωτοσυναντήθηκαν στα γυρίσματα του Fantastic Four το 2004 και παντρεύτηκαν τέσσερα χρόνια αργότερα στο Λος Άντζελες. Πρόσφατα γιόρτασαν την 11η επέτειο του γάμου τους στο Παρίσι.