Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEN'S GUIDE

Τα aerobics δεν είναι μόνο για την Jane Fonda (video)

Σοφία Βεργοπούλου

Η αεροβική άσκηση θεωρείται απαραίτητη για μια καλύτερη ζωή. Όλες τις οι ασκήσεις έχουν ένα στόχο. Να αυξήσουν τους παλμούς της καρδιάς και να αναστρέψουν τις ζημίες που έχουν δημιουργήσει η έλλειψη άσκησης και η καθιστική ζωή.

Ένα μέτριο πρόγραμμα αεροβικής δραστηριότητας περιλαμβάνει απλά πράγματα όπως η χρήση της σκάλας αντί του ασανσέρ, το ελαφρύ τρέξιμο και το γρήγορο βάδισμα. Η άσκηση όπως είναι γνωστό μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο για ανάπτυξη διαβήτη, και μπορεί να αυξήσει τη διάρκεια ζωής των διαβητικών ασθενών.

Επίσης μειώνει τον κίνδυνο για αύξηση της αρτηριακής πίεσης .Γενικά , η τακτική αερόβια κίνηση μπορεί και αυξάνει την ποσότητα αίματος που τροφοδοτείται από τη καρδιά με κάθε συστολή. Κι επειδή το πιο πιθανόν είναι να μην έχετε πειστεί με όλα αυτά τα ιατρικά να σας πούμε ότι τη θέλετε την καλή κυκλοφορία του αίματος γιατί είναι βασική για τις επιδόσεις στο κρεβάτι. Επιπροσθέτως, με τα aerobics αποκτάτε περισσότερη αντοχή και τέλος θα χάσετε και εκείνα τα επιπλέον κιλάκια.