MEN'S GUIDE

Αυτός είναι ο χειρότερος συνάδελφος σε μία δουλειά - Τον έχεις και στο δικό σου γραφείο

Αυτός είναι ο χειρότερος συνάδελφος σε μία δουλειά - Τον έχεις και στο δικό σου γραφείο

Δεν είναι ούτε ο τεμπέλης, ούτε αυτός που συνωμοτεί εναντίον σου. Ο πραγματικά χειρότερος δεν έχει καν συνείδηση της καταστροφής που προκαλεί.

Πότε ήταν η πρώτη φορά που ένιωσες τη ματαιότητα της ύπαρξης να πλημμυρίζει την κρανιακή σου κοιλότητα και να συμπιέζει τον κροταφικό σου λοβό; Μια πρόχειρη στατιστική στον χώρο γύρω μεταξύ καφετιέρας και φούρνου μικροκυμάτων, δείχνει ότι για στους περισσότερους ήρθε μια Δευτέρα ακριβώς μία ώρα μετά την άφιξη στο γραφείο, όσοι πάνε στις 9, τους σκάει στις 10 και πάει λέγοντας. Εκείνη τη μαύρη ώρα ακούς το κλινκ από ένα mail που ανάθεμα την ώρα και τη στιγμή που πάτησε το send αυτός που δεν πρέπει. Αυτός που δεν πρέπει να κάνει το οτιδήποτε στην εταιρεία.

Η ζωή στο γραφείο μπορεί να γίνει πολύ δύσκολη και στις περισσότερες των περιπτώσεων φταίει ο καπιταλισμός, αλλά για όλες τις άλλες φταίει κάποιος άλλος. Οι κακοί συνάδελφοι βρίσκονται παντού και σε διάφορες εκδόσεις, από εκείνον που τεμπελιάζει σαν να είναι σε μια μόνιμη τελευταία εβδομάδα στρατιωτικής θητείας, μέχρι τον τύπο που κλέβει το περιεχόμενο των τάπερ.

Διαβάστε περισσότερα στο Ratpack.gr