MEN'S GUIDE

Κωνσταντίνος Τσιώρης: Κάνει δωρεάν μαθήματα σε ΑμεΑ και συγκινεί

Κωνσταντίνος Τσιώρης: Κάνει δωρεάν μαθήματα σε ΑμεΑ και συγκινεί

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για άτομα με Σύνδρομο Down συζητήσαμε με τον Έλληνα DJ και παραγωγό, ο οποίος πραγματοποιεί για πρώτη φορά παγκοσμίως και αφιλοκερδώς μία εκδήλωση σε άτομα με νοητική στέρηση, διαταραχές του αυτιστικού φάσματος και σύνδρομο Down.

Αν σου έλεγαν ότι υπάρχει μία σχολή DJ που πραγματοποιεί για πρώτη φορά παγκοσμίως και αφιλοκερδώς μία εκπαιδευτική, μουσική εκδήλωση για νέους και νέες με νοητική στέρηση, διαταραχές του αυτιστικού φάσματος και σύνδρομο Down, σε ποιο μέρος του πλανήτη θα πίστευες ότι εδρεύει; Δεν χρειάζεται να πας πολύ μακριά αλλά μέχρι την οδό Θάσου 7 στη Γλυφάδα. Εκεί βρίσκεται η σχολή «DJ Survival Concept Course». Μία ιδιότυπη, πρωτοποριακή σχολή DJing και μουσικής παραγωγής, που ξεκίνησε τη λειτουργία της τον Ιανουάριο του 2016.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Συνδρόμου Down αποφασίσαμε να συναντήσουμε τον ιδρυτή της σχολής, Κωνσταντίνο Τσιώρη. Στη συζήτησή μας μιλήσαμε για τις «Ημέρες DJing και Μουσικής», οι οποίες πραγματοποιούνται σε συνεργασία με το Κέντρο Εκπαίδευσης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες «Ορίζοντες», για τα εκπληκτικά αποτελέσματα στην ψυχολογία αυτών των παιδιών, για τα μαθήματα ζωής που έχει πάρει ο ίδιος από την τριβή του με τα ΑμεΑ, για το αν η κοινωνία μας και οι επιχειρηματίες είναι έτοιμοι να υποδεχτούν ένα άτομο με σύνδρομο Down, αυτισμό ή με νοητική στέρηση στα decks και τη διαφορά αντιμετώπισης της Πολιτείας στο εξωτερικό σε σύγκριση με την Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα στο Ratpack.gr