MEN'S GUIDE

Nike Air Force One με τις «πινελιές» του Ricardo Tisci

Nike Air Force One με τις «πινελιές» του Ricardo Tisci

Αφού ανέλαβε την «ανάσταση» του οίκου Μόδας Ginenchy και έντυσε τους Kanye West και Kim Kardashian στο γάμος τους, αλλά και την Beyonce για κάποιες περιοδείες της, ο ιταλός σχεδιαστής μόδας Richardo Tisci ανέλαβε και την «απογείωση» ενός κλασικού αθλητικού παπουτσιού.

Όταν η μόδα συναντά τον αθλητισμό

Τα Air Force One, δε χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις.

Είναι τα πρώτα παπούτσια με αερόσολα, είναι το brand που πριν τα Jordan είχε αναλάβει να απογειώσει τη Nike στις συνειδήσεις όσων λατρεύουν τα αθλητικά παπούτσια. Και το είχε καταφέρει μια χαρά.

Ο Tisci έχει ήδη δώσει στην κυκλοφορία τις δύο πρώτες δικές του εκδοχές των Air Force τα οποία κυκλοφορούν ήδη και είναι limited edition, ενώ από τις 16 Οκτωβρίου τα χρυσά του Nike αναμένεται να κατακλύσουν τις βιτρίνες των πιο πολυτελών αθλητικών καταστημάτων.

Η συλλογή διαθέτει τέσσερις εκδοχές : low-top, mid-top, high-top και gladiator boot (για όσους δε βαριούνται να δένουν κορδόνια μέχρι το γόνατο).

Η τιμή τους είναι λιγάκι «τσιμπημένη» για τα οικονομικά μας δεδομένα (ξεκινούν από 180 ευρώ), ωστόσο μπρος στα κάλλη, τι είναι ο πόνος (που θα προκληθεί την κάθε φορά που θα κοιτάς την απόδειξη)...

Δείτε στη Photo gallery τη νέα συλλογή του Tisci αλλά και τα δύο προηγούμενα Air Force 1 που σχεδίασε ο ίδιος.

Σχετικές ειδήσεις