MEN'S GUIDE

Τι να μην κάνεις για να έχεις ελπίδες μαζί της

Τι να μην κάνεις για να έχεις ελπίδες μαζί της

Συμβουλές για να μην τη χάσεις πριν καλά – καλά μάθεις το όνομά της!

Το τι θέλουν οι γυναίκες, είναι κάτι που έχουμε αναλύσει σε παλιότερο άρθρο. Καταλήξαμε πως κανείς δε μπορεί να πει με σιγουριά τι ψάχνει μια γυναίκα. Πλέον ήρθε η ώρα να δούμε τι δεν πρέπει να κάνεις, αν θέλεις να κερδίσεις το κορίτσι των ονείρων σου.

Πολλές φορές, ένας άντρας στην προσπάθειά του να κάνει αισθητή την παρουσία του σε κάποια που τον ενδιαφέρει, παρασύρεται από την... τεστοστερόνη του και το παρακάνει.

Λίγο ο αυθορμητισμός, λίγο το γεγονός πως εκείνη τη στιγμή μπροστά σου περνάει μια πολύ εντυπωσιακή παρουσία και το κακό δεν αργεί να γίνει. Το στόμα ανοίγει, το μαργαριτάρι φεύγει και το κορίτσι ξενερώνει τόσο που δε γυρίζει καν να σε κοιτάξει.

Κι αν πάρεις μια δεύτερη ευκαιρία, έρχεται το ίντερνετ που όπως και να το κάνουμε καθένας εκεί αισθάνεται πιο άνετος να εκφράσει τη σκέψη του και τσουπ! Δύο στα δύο και η διαγραφή σου από τη λίστα της είναι οριστική.

Για αυτό, αν δε θες να τη χάσεις από τα... αποδυτήρια, δώσε βάση στο τι πρέπει να μην κάνεις!

Πρόσεχε πως θα εκφραστείς για τις καμπύλες της!

1monica-bellucci-malena-7

Πω - πω μια κ@λάρα! Πόσες και πόσες φορές δεν έχεις ακούσει αυτή τη φράση στο δρόμο, όταν μια γυναίκα με ωραία οπίσθια περνάει μπροστά από έναν άντρα; Η απάντηση είναι πολλές, αφού τόσοι είναι και οι άντρες που θεωρούν πως λέγοντας κάτι τέτοιο, το κορίτσι θα χαμογελάσει.
Όμως φίλε, ποιος σου είπε πως έχουν όρεξη να ακούνε «μπακάλικα» στο δρόμο την ώρα που περπατάνε;

Μην προσπαθείς σκληρά να γίνεις σέξι

jason-biggs-damals

Πρώτα της έκλεισες το μάτι. Χαμογέλασε. Έπειτα της έστειλες φιλάκι. Σε κοίταξε κάπως χαρούμενα και εσύ νόμιζες πως «τσίμπησε». Προς Θεού, μη βγάλεις και τη γλώσσα σου και αρχίσεις να κάνεις σέξι κινήσεις! Μόνο εσύ θα το βρεις σέξι, εκείνη από το φιλάκι κιόλας άρχισε να το σκέφτεται. Εννοείται πως αποφεύγεις να της υποδείξεις οτιδήποτε έχει σχέση με το γεννητικό σου σύστημα. Α και το τριχοφόρο στήθος σου, καλύτερα να μην το αγγίζεις. Ένα χαμόγελο και μια καλησπέρα, είναι αρκετό για να την προσεγγίσεις!

Μην της στέλνεις γυμνές φωτογραφίες

scared

Εντάξει, το πρώτο βήμα έγινε. Γνωριστήκατε και σου έδωσε το τηλέφωνό της για να βγείτε. Εσύ όμως είσαι ανυπόμονος και ξεκίνησες να στέλνεις μηνύματα. Εκείνη ανταποκρίθηκε και σύντομα ξεκινήσατε να φλερτάρετε. Τότε, είχες τη φαεινή ιδέα να της στείλεις μια γυμνή σου φωτογραφία. Συγχαρητήρια! Μόλις σε πέρασε για ανώμαλο...

Μη βιάζεσαι να φορέσεις στέφανα!

proposal copy

Όσο καταπληκτική και να είναι η σχέση σας, είναι ακόμα στην αρχή. Δεν έχουν περάσει πολλοί μήνες κι εσύ βλέπεις σε εκείνη τη γυναίκα της ζωής σου. Και τότε της λες να παντρευτείτε!

Το κορίτσι αυτόματα αγχώθηκε, αφού δε σε ξέρει καλά, η ζωή της μέχρι τώρα δεν είχε δεσμεύσεις, ενώ το γεγονός πως από το ξεκίνημα είσαι τόσο απαιτητικός, ίσως την κάνει να «κωλώσει». Οπότε άσε να περάσει πρώτα ένα χρονικό διάστημα ικανό να σας δείξει αν πραγματικά ταιριάζετε και στην τελική, άσε εκείνη να σου δείξει πως είναι σίγουρη για τη σχέση σας και στεφανώσου τη μετά!

Το χρήμα δε μιλάει!

money

Είσαι στο πρώτο σας ραντεβού και η κουβέντα ξεκινάει. Απέφυγε να μιλήσεις για τα χρήματα που βγάζεις, όσα κι αν είναι αυτά. Αν η κοπέλα που έχεις απέναντί σου δεν είναι... bimbo και ψάχνει να βρει το ιδανικό της ταίρι, θα νομίζει πως το χρήμα σου μιλάει για σένα. Και μπορεί να της αρέσει το χρήμα σου, όμως εσύ θα της περισσεύεις...

Σχετικές ειδήσεις