MEN'S GUIDE

Ιδέες για το δώρο που θα κάνεις στον εαυτό σου!

Ιδέες για το δώρο που θα κάνεις στον εαυτό σου!

Τα Χριστούγεννα προσφέρονται για δώρα. Αν δεν είσαι ο τύπος που ψάχνει συνεχώς στα καταστήματα για την επόμενή του αγορά, μη σκας! Θα σε βοηθήσουμε εμείς.

Κάθε άντρας πρέπει να προσέχει την εμφάνισή του. Και φυσικά, κάθε άντρας πρέπει να περιποιείται τον εαυτό του. Αυτό δεν είναι αποκλειστικά γυναικείο... προσόν. Αν μέχρι τώρα δεν είχες σκεφτεί ποτέ σου πως θα γίνει πιο εύκολη η ζωή σου, καιρός να αρχίσεις να το κάνεις.

Εφόσον λοιπόν θες να φροντίζεις τον εαυτό σου και δεν έχεις ιδέα πώς, πάρε μερικές ιδέες για τα δώρα που θα ήθελες να σου φέρει ο Άγιος Βασίλης. Βασικά, για το τι πρέπει να αγοράσεις φέτος τα Χριστούγεννα.

Συσκευή για μασάζ κεφαλιού

Μοιάζει με το γνωστό σε όλες τις νοικοκυρές χτυπητήρι αυγών, ωστόσο ανοίγει και προσαρμόζεται στο κεφάλι σου. Πίστεψέ μας, θα σε χαλαρώνει κάθε φορά που το χρησιμοποιείς.

enhanced-buzz

Σετ για Grooming

Σκέφτηκες ποτέ πως πρέπει να διαθέτεις ειδικό τσιμπιδάκι για τις τρίχες της μύτης σου; Ένα ψαλιδάκι για να κουρεύεις το... ιδιαίτερό σου σημείο; Μια καλή ξυριστική μηχανή έστω; Αν όχι, ξεκίνα να το κάνεις και πήγαινε στο πλησιέστερο εμπορικό κέντρο να επιλέξεις ένα καλό σετ για grooming. Η υγιεινή είναι υπόθεση όλων μας.

grooming

Μια ατζέντα

Κάθε σοβαρός επαγγελματίας διαθέτει μια ατζέντα προκειμένου να οργανώνει τις υποχρεώσεις και το χρόνο του. Θα σου χρειαστεί τόσο στη δουλειά, όσο και στην προσωπική σου ζωή.

agenda

Ένα καλό μαχαίρι για σεφ

Ε ναι λοιπόν. Το ψήσιμο είναι αντρική δουλειά και όποιος ισχυρίζεται το αντίθετο, μάλλον δεν έχει περάσει μερικές ξένοιαστες ώρες στο μπάρμπεκιου με την παρέα του και άφθονες μπύρες. Αν σκοπεύεις να κάνεις τώρα την αρχή, να ξέρεις πως θα σου χρειαστεί ένα καλό μαχαίρι.

sefknife

Ένα μικρό μπαράκι για το σαλόνι σου

Οι γιορτές προσφέρονται για λίγο αλκοόλ. Φρόντισε λοιπόν ο χώρος που το φιλοξενεί να είναι ο δικός του χώρος. Ένα τραπεζάκι που μπορεί να αντέξει πέντε μπουκάλια, είναι αρκετό...

minibar

Σχετικές ειδήσεις