MEN'S GUIDE

Γιατί να πάρεις στο κορίτσι σου λουλούδια

Γιατί να πάρεις στο κορίτσι σου λουλούδια

Η σχέση που έχουν οι γυναίκες με τα άνθη είναι μοναδική. Αν προσπαθήσει κάποιος να το εξηγήσει, θα πρέπει να μπει βαθιά μέσα στο γυναικείο υποσυνείδητο και να το ψάξει καλά.

Μια απλή εξήγηση είναι πως όταν μικρές, όλες (μα όλες) τους ονειρεύονταν να γίνουν βασίλισσες. Να περπατούν και κάποιος υπηρέτης να στρώνει το δρόμο τους με ροδοπέταλα.

Όμως σκοπός μας δεν είναι να αναλύσουμε το γιατί οι γυναίκες λατρεύουν τα λουλούδια, αλλά το τι θα πρέπει να ξέρει ένας άντρας για αυτά.

Οπότε, δώσε βάση, ειδικά αν είσαι ο τύπος που δεν τα πάει καλά με τα πολλά... σιρόπια. Παρακάτω θα μάθεις πότε και γιατί, μια ανθοδέσμη είναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να της κάνεις.

Σίγουρα θα έχεις κι εσύ κάποιον φίλο που σου τηλεφωνεί μονάχα όποτε χρειάζεται μια χάρη. Μπορεί αυτό να είναι αρκετά ενοχλητικό, ωστόσο ίσως αποδειχθεί και αρκετά... διδακτικό. Βλέπεις, κάπως έτσι λειτουργεί και η κατάσταση με τα λουλούδια. Της τα δίνεις όταν είσαι σε δύσκολη θέση. Όταν θες να «σώσεις» μια βλακεία που έχεις κάνει.

Μην ξεχνάς πως τα άνθη θα σημάνουν την έναρξη της χαράς της...

Για αυτό, τα δίνεις όταν:

Είναι η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου: ΝΟΜΟΣ

Θες να πεις συγνώμη: Για τις γυναίκες δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα από μια ανθοδέσμη. Εντάξει, υπάρχει και το μονόπετρο, αλλά αυτό το δώρο το κάνεις σπάνια. Στο γάμο σου π.χ. Οπότε, όταν σε πιάσει να της λες ψέματα για ένα μικρό σου παράπτωμα, η κατάσταση σώζεται με ένα μπουκέτο. Λουλούδια φυσικά...
Αν πρόκειται για απιστία πάντως μην το επιχειρήσεις. Καλύτερα να βρεις ένα δικηγόρο που ξέρει καλά το αντικείμενό του!

Στην επέτειό σας: Εδώ δεν χρειάζεται να σου εξηγήσω το γιατί. Θυμάσαι την ημέρα του γάμου σου πως ήταν η εκκλησία; Ήταν δική της επιθυμία μάλλον...

Το επόμενο πρωί: Είχε προηγηθεί μια βραδιά αχαλίνωτου σεξ και πολλές ώρες ύπνου. Σήκω πιο νωρίς και κάνε την έκπληξη. Πρωινό με ένα λουλούδι στο δίσκο. Μετά, σε παντρεύτηκε...

Επειδή έτσι: Ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις για εκείνη. Το να της δίνεις λουλούδια σε χρόνους που δεν το περιμένει κι επειδή δεν έχει προηγηθεί κάποια βλακεία σου, της δείχνει πως νοιάζεσαι για την ευτυχία της.

Αν ψάχνεις λοιπόν το επόμενο της δώρο και τα... κουκιά δε σου βγαίνουν, φρόντισε να βάλεις καλά στο πίσω μέρος του μυαλού σου πως μπορείς να κερδίσεις την εκτίμησή της με κάτι τόσο απλό και τόσο όμορφο συνάμα...

Σχετικές ειδήσεις