MEN'S GUIDE

Πώς να αποφύγεις το δείπνο στο πρώτο ραντεβού

Πώς να αποφύγεις το δείπνο στο πρώτο ραντεβού

Μόλις γνώρισες τη γυναίκα που πάντα ονειρευόσουν και η επιθυμία σου να βγεις μαζί της, είναι κάτι περισσότερο από έκδηλη.

Ωστόσο είσαι ο τύπος που βαριέται εύκολα στα εστιατόρια και πρέπει να την πείσεις πως στο πρώτο σας ραντεβού, πρέπει να πάτε κάπου αλλού.

Η αλήθεια είναι πως το ραντεβού έχει συνδυαστεί με το φαγητό. Σε όλες τις αισθηματικές ταινίες, θα παρατηρήσεις πως τα καλύτερα ζευγάρια της οθόνης, ξεκίνησαν τον έρωτά τους από ένα τραπέζι εστιατορίου. Όμως αυτός ο τρόπος, δεν είναι για σένα. Θες κάτι άλλο, κάτι που να μην περιέχει σερβιτόρους με κοστούμια, ακριβά πιάτα και ατμόσφαιρα που μπορεί να παραπέμψει άνετα και σε κάποια δεξίωση.

Οπότε, πρέπει να σκεφτείς κάτι άλλο. Μην ανησυχείς, είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε, δίνοντάς σου τρεις επιλογές για πρώτο ραντεβού, που δεν είχες σκεφτεί καν.

Μια βόλτα στο πάρκο

Η Ελλάδα διαθέτει πολλούς χώρους στους οποίους μπορείς να απλώσεις μια πετσέτα και να απολαύσεις τη φύση. Το κορίτσι σου θα παίρνει καθαρό αέρα, εσύ δε θα χρειάζεται να ανησυχήσεις καθόλου για τον... λογαριασμό και γενικά η ατμόσφαιρα θα είναι πολύ πιο χαλαρή.
Μπορείς να πάρεις μαζί σου από το... ταπεράκι σου, μέχρι μια και μόνο σοκολάτα. Ξέρεις, σαν τη γνωστή διαφήμιση που η σοκολάτα γίνεται το υπέρτατο όπλο της αγάπης...

Ομαδικό ραντεβού

Προσφέρεται για όσους ντρέπονται λιγάκι παραπάνω. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να κάνεις την πρώτη επαφή μαζί της μόνος σου, αν αισθάνεσαι έστω και λίγο άβολα. Μπορείς να της το... σερβίρεις με τρόπο «Θα πάμε με τους φίλους μου σε ένα καινούριο καφέ. Θες να πάρεις και εσύ την παρέα σου και να τα πούμε όλοι μαζί;». Πίστεψέ με, θα νιώσει και η ίδια πιο βολικά, εκτός κι αν ο στόχος της είναι να σε... ξεζουμίσει από την πρώτη μέρα.

Καφετέρια βιβλιοπωλείου

Διαθέτει την ησυχία που ψάχνεις, ενώ η ατμόσφαιρα είναι πάντα διακριτική. Μπορεί να σκεφτεί πως δεν είσαι ο τύπος που απολαμβάνει μόνο τη σάρκα της γυναίκας, αλλά αυτός που ψάχνει για καλλιεργημένα μυαλά. Αν η συζήτηση «κολλήσει» απότομα, μπορείς να ανοίξεις κουβέντα για το αγαπημένο της βιβλίο και αν είσαι και λίγο ανοιχτοχέρης, θα έχεις την ευκαιρία να της κάνεις ένα καλό δώρο από το πρώτο κιόλας ραντεβού. Θα το εκτιμήσει!

Σχετικές ειδήσεις