MEN'S GUIDE

Αυτά την κάνουν να βαριέται στο κρεβάτι δηλαδή στο sex - μην κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις!

Αυτά την κάνουν να βαριέται στο κρεβάτι δηλαδή στο sex - μην κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις!

Δεν είναι κάθε μέρα ιδανική για sex που τινάζει στον αέρα τις αισθήσεις. Αυτό το ξέρεις πια. Όμως τα πράγματα φαίνεται να έχουν γίνει πολύ βαρετά τώρα τελευταία. Στο δείχνει με κάθε τρόπο. Αν, λέμε αν υποπτεύεσαι ότι αυτή που κοιμάται δίπλα σου βαριέται τότε ίσως κάνεις κάτι από τα κάτωθι:

Είσαι απολύτως προβλέψιμος. Εν ολίγοις κάνεις τα ίδια ακριβώς πράγματα κάθε φορά κι ακόμα χειρότερα και με την ίδια σειρά. Επί μήνες. Για σκέψου το λίγο. Το θέμα έχει αρχίσει να παίρνει φωτιά (κατά τη γνώμη σου) κι εκείνη σκέφτεται "τώρα θα κάνει αυτό και μετά αυτό και στη συνέχεια εκείνο" κι εσύ την επιβεβαιώνεις. Ναι είναι πολύ βαρετό. Αν μη τι άλλο άλλαξε σειρά.

Ρομάντζο; ε; τι είναι αυτό; Το ότι είστε μαζί καιρό δε σημαίνει ότι πρέπει όλα να γίνουν ίσωμα, κατά τη λαϊκή έκφραση. Στις γυναίκες αρέσουν οι ρομαντικές χειρονομίες. Από το πολύ απλό κόβω ένα τριαντάφυλλο και της το προσφέρω γυρνώντας σπίτι, μέχρι το ακόμα πιο απλό να της παίξετε μουσική που της αρέσει.

Sex στο κρεβάτι πάντα. Αν εσείς δε το βαριέστε να το κοιτάξετε. Το να κάνεις sex πάντοτε στο ίδιο σημείο και δη στο κρεβάτι είναι ανιαρό. Το σπίτι έχει κι άλλα δωμάτια να σας θυμίσουμε.

Καμία λεκτική επικοινωνία. Το να αγκομαχάτε απλώς και να μη μιλάτε καθόλου ναι κάνει τις γυναίκες να βαριούνται. Κατά τη διάρκεια της πράξης ανοίξτε και λίγο το στόμα σας. Σιγά σιγά. Αν δεν το έχετε συνηθίσει ξεκινήσετε με κανά δυο λέξεις, Σιγά σιγά θα πάρετε το κολάι και θα γίνετε πιο εκφραστικοί. Αλλά αν δε μιλάτε ποτέ και για κανέναν λόγο μην απορήσετε αν αρχίσει να κοιτάζει το ταβάνι.

Σχετικές ειδήσεις