MEN'S GUIDE

Βαριέσαι να το κάνεις, αλλά τουλάχιστον κάντο καλά!

Βαριέσαι να το κάνεις, αλλά τουλάχιστον κάντο καλά!

Υπάρχει μια Τέχνη κι αυτή είναι η Τέχνη του να κάνεις αυτό που βαριέσαι και να το κάνεις καλά. Φαίνεται ακατόρθωτο, αλλά αυτό είναι μεταξύ άλλων ένα χαρακτηριστικό όσων έχουν πιθανότητες να είναι επιτυχημένοι και να ξεχωρίσουν

Ας πάρουμε το πράγμα από την αρχή. Βαριέσαι ας πούμε να κάνεις γυμναστική. Βαριέσαι ελεεινά. Φυσικά θα βρεις εκατομμύρια δικαιολογίες για να μην το κάνεις. Αλλά το ζήτημα είναι να νικήσεις τη βαρεμάρα.

Πως το κάνουμε αυτό; Είναι δύσκολο ναι. ΑΛΛΑ όχι αδύνατον. Προσπάθησε να το δεις ως πρόκληση. Υπάρχουν δραστηριότητες που σου αρέσουν και παρόλα αυτά κάποιες μέρες βαριέσαι ακόμα κι αυτές.

Δες λοιπόν ως την απόλυτη πρόκληση τη δραστηριότητα την οποία βαριέσαι θανάσιμα. Κάθε φορά που σηκώνεσαι από τον καναπέ για να πας στο ελλειπτικό ή στο γυμναστήριο ή για τρέξιμο είναι μια μικρή νίκη για σένα.

Όχι ότι θα λατρέψεις ποτέ τη γυμναστική ή την υγιεινή διατροφή. Αλλά σκέψου το εξής. Μπορεί να μην λατρεύεις τη δραστηριότητα αλλά το αποτέλεσμα; Το πιο πιθανόν είναι ότι θα βαριέσαι για πάντα τις σαλάτες και το τρέξιμο αλλά ας είμαστε ειλικρινείς. Κάθε φορά που νιώθεις λίγο πιο fit είσαι λίγο πιο κοντά στον στόχο.

Οσο κι αν βαριέσαι, έχει αποτέλεσμα άρα δουλεύει άρα έχεις ένα λόγο να το συνεχίσεις. Τόσο απλό.

Σχετικές ειδήσεις