MEN'S GUIDE

Tips για να διαλέξεις το μαγιό που τονίζει το κορμί σου

Tips για να διαλέξεις το μαγιό που τονίζει το κορμί σου
Pixabay

Το καλοκαίρι ξεκίνησε, μαζί και τα μπάνια και η επιλογή μαγιό μπορεί να φαίνεται εύκολη όμως δεν είναι και τόσο απλή. Μπορεί να σου πηγαίνουν οι βερμούδες, η πραγματικότητα όμως μπορεί να διαφέρει..

Η επιλογή του μαγιό δεν έχει να κάνει τόσο με τις τάσεις που επιβάλλει η μόδα, αφού είναι μεγάλης σημασίας να αισθάνεσαι πρώτα εσύ καλά και δεύτερο το να ταιριάζει στον σωματότυπό σου.

Ο καθένας από εμάς είναι διαφορετικός και όπως είναι φυσικό του ταιριάζει άλλος τύπος μαγιό. Έτσι για να επιλέξεις μαγιό θα πρέπει να έχει στο μυαλό σου δύο πράγματα: Το πρώτο είναι να δεις πως κάθετε πάνω σου και το δεύτερο αν εσύ αισθάνεσαι καλά!

Πιο αναλυτικά, όσον αφορά την εφαρμογή του μαγιό πάνω σου, αρχικά θα πρέπει να κάθεται ωραία στη μέση. Είναι όμορφο για παράδειγμα να φαίνονται τα κόκκαλα της λεκάνης (αν έχεις), αν όμως το μαγιό πίσω κατεβαίνει πολύ χαμηλά ή δεν αγκαλιάζει τη μέση το αποτέλεσμα τελικά κάθε άλλο παρά κολακευτικό θα είναι!

Μέτρα το μήκος! Σκέψου ότι σε γενικές γραμμές ένας ψηλός άντρας μπορεί να παίξει σε περισσότερα μήκη σε αντίθεση με έναν μετρίου αναστήματος ο οποίος καλό θα ήταν να μείνει σε μια επιλογή τύπου mid-length που χαρίζει πόντους στον κορμό.