ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Bridgerton 2η σεζόν: Επιστροφή στα γυρίσματα μετά τα κρούσματα κορονοϊού

Bridgerton 2η σεζόν

Η παραγωγή είχε διακοπεί λόγω κρουσμάτων θετικών στον κορονοϊό.

Τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν του Bridgerton ξεκίνησαν και πάλι. Θυμίζουμε ότι η παραγωγή είχε διακοπεί δύο φορές στα μέσα περίπου του Ιουλίου λόγω θετικών κρουσμάτων στον Covid-19.

Τα ευχάριστα νέα για την επανέναρξη των γυρισμάτων επιβεβαίωσε στο Variety ο showrunner Κρις Βαν Ντούσεν. «Επανήλθαμε. Έπρεπε να καθυστερήσουμε εξαιτίας του Covid-19, αλλά είμαστε πίσω ξανά. Αυτή τη στιγμή είμαι στη θέση μου και επεξεργάζομαι τα πρώτα μας δύο επεισόδια τα οποία φαίνονται υπέροχα», αποκάλυψε.

Θυμίζουμε ότι η παύση των γυρισμάτων κράτησε περίπου 10 ημέρες. Το πρώτο κρούσμα θετικό στον κορονοϊό οδήγησε σε διακοπή των γυρισμάτων μόνο για 24 ώρες, καθώς τα αποτελέσματα των τεστ που έγιναν, έδειξαν πως όλοι οι υπόλοιποι συντελεστές ήταν αρνητικοί στον ιό.

Έτσι, η παραγωγή της σειράς συνέχισε κανονικά, αλλά όχι για πολύ. Παρά τα προστατευτικά μέτρα, υπήρξε και δεύτερο θετικό κρούσμα που ανάγκασε τους παραγωγούς να δώσουν εντολή διακοπής των γυρισμάτων για 10 ημέρες, ενώ όλοι οι συντελεστές μπήκαν προληπτικά σε καραντίνα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το Bridgerton δεν είναι η μόνη παραγωγή του Netflix που αναγκάστηκε να διακόψει τα γυρίσματα. Το ίδιο συνέβη και με τη Matilda καθώς και εκεί είχε βρεθεί κρούσμα θετικό στον κορονοϊό.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Bridgerton: Αυτός είναι ο λόγος που σταμάτησαν ξαφνικά τα γυρίσματα της 2ης σεζόν