ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πέθανε ο πρώην τραγουδιστής των Magic de Spell Νίκος Μαϊντάς

Νίκος Μαϊντάς Σπασμένα Ρολόγια
Ο πρώτος προσωπικός δίσκος του Νίκου Μαϊντά είχε τίτλο Σπασμένα Ρολόγια
YouTube

Ένα από τα τραγούδια που ερμήνευσε ο Νίκος Μαϊντάς ήταν το «Εμένα οι Φίλοι μου» σε ποίηση Κατερίνας Γώγου.

Ο Νίκος Μαϊντάς, μουσικός και πρώην τραγουδιστής του γκρουπ των Magic de Spell «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 51 ετών. H είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή μέσα από τα συγκινητικά μηνύματα αποχαιρετισμού που αφήνουν οι φίλοι του στο Facebook.

Oι Magic de Spell αποχαιρέτησαν τον φίλο τους με μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook:

Καλό ταξίδι Νίκο…
Η σφραγίδα σου στην καρδιά των Magic de Spell θα μείνει ανεξίτηλη.
Θα θυμόμαστε πάντα τα χρόνια που ζήσαμε μαζί με κοινές εμπειρίες, γράφοντας τραγούδια και ταξιδεύοντας συνεχώς. Αξέχαστες οι παρέες, τα γέλια, οι πλάκες, οι μικροτσακωμοί και τα φιλιώματά μας. Σε κάθε ήχο, σε κάθε νότα του «Εμένα οι φίλοι μου», της «Όλγας» του «Λύκου», των «Παραμυθιών» και τόσων άλλων, θα είσαι πάντα μαζί μας. Ο Βοσδογάνης και ο Νησσόπουλος θα σε υποδεχτούν εκεί ψηλά…
Αδερφέ μας Νίκο Μαϊντά, ας είναι ελαφρύ το χώμα….

Ο Νίκος Μαϊντάς γεννήθηκε στην Αθήνα και σε ηλικία 17 ετών έγινε μέλος των Magic de Spell. Αρχικά τα δύο πρώτα χρόνια, ο Μαϊντάς ήταν ο μπασίστας του συγκροτήματος, ενώ στη συνέχεια πέρασε στα πλήκτρα, τη σύνθεση και στα φωνητικά.

Ένα από τα τραγούδια της μπάντας που έγραψε και ερμήνευσε ο Μαϊντάς ήταν το εκπληκτικό «Εμένα οι Φίλοι μου» σε ποίηση Κατερίνας Γώγου. Επίσης τα τραγούδια «Όλγα», «Λύκος», «Πεταλούδα», «Κόκκινο».

Ο Μαϊντάς αποχώρησε από τους Magic de Spell στις αρχές του 2004, διατηρώντας όμως επαφές και συνεργασία με τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος. Ο Νίκος Μαϊντάς συνεργάστηκε επίσης με τον Μάνο Ξυδούς και τον Πάνο Κατσιμίχα, ενώ το 2007 κυκλοφόρησε τον πρώτο προσωπικό του δίσκο με τιτλο «Σπασμένα Ρολόγια».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η Νία ΝταΚόστα μόλις έγραψε ιστορία και αυτός είναι ο λόγος

La Casa de Papel: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις λίγο πριν την κυκλοφορία της 5ης σεζόν

The Beatles: Επανέκδοση για το «Let It Be» με νέες ακυκλοφόρητες ηχογραφήσεις