ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τομ Κρουζ: Ο μοναδικός όρος που έβαλε για να κάνει το νέο Top Gun

Τομ Κρουζ Top Gun Maverick
Μετά από 35 ολόκληρα χρόνια, ο Τομ Κρουζ είναι (ξανά) έτοιμος να απογειωθεί στους αιθέρες

Η ταινία «Top Gun Maverick» θα κυκλοφορήσει στα σινεμά στις 19 Νοεμβρίου.

Με αφορμή την κυκλοφορία της νέας ταινίας Top Gun: Maverick, μαθαίνουμε ότι ο Τομ Κρουζ είχε αποφασίσει να κάνει την ταινία με μόνη προϋπόθεση τη συμμετοχή του Βαλ Κίλμερ σε αυτή.

Ο παραγωγός Τζέρι Μπρουκχάιμερ, που έχει δουλέψει τόσο στην αρχική ταινία όσο και στο επερχόμενο σίκουελ, αποκάλυψε στο People ότι ο Χολιγουντιανός σταρ ήταν ανένδοτος σχετικά με την παρουσία του Κίλμερ που έπαιξε τον ρόλο του Iceman στο Top Gun.

«[Ο Τομ Κρουζ] είπε ότι πρέπει να έχουμε τον Βαλ, πρέπει να επιστρέψει και να τον έχουμε στην ταινία», ανέφερε χαρακτηριστικά. «[Ο Βαλ Κίλμερ] ήταν η κινητήρια δύναμη. Είναι καλός ηθοποιός και πολύ καλός άνθρωπος», πρόσθεσε ο Μπρουκχάιμερ και αποκάλυψε ότι η επανένωση των δύο ηθοποιών «ήταν πολύ φορτισμένη συναισθηματικά».

Θυμίζουμε ότι σε συνέντευξη που έδωσε ο Κίλμερ το 2020 παραδέχθηκε ότι αρχικά δεν ήθελε να παίξει στην πρώτη ταινία του 1986, ωστόσο σχεδόν ικέτευσε για να τον πάρουν στο σίκουελ: «Δεν ήθελα να συμμετέχω. Δεν με ένοιαζε το φιλμ και το σενάριο. Ο ατζέντης μου που εκπροσωπούσε επίσης τον Τομ Κρουζ βασικά με βασάνισε ώστε να συναντήσω έστω τον Τόνι Σκοτ λέγοντάς μου ότι ήταν ένας από τους πιο περιζήτητους σκηνοθέτες στην πόλη».

Η πρεμιέρα του Top Gun Maverick έχει προγραμματιστεί για τις 19 Νοεμβρίου του 2021.



Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Διαβάστε επίσης:

Πέθανε ο πρώην τραγουδιστής των Magic de Spell Νίκος Μαϊντάς

La Casa de Papel: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις λίγο πριν την κυκλοφορία της 5ης σεζόν

«The Expendables 4»: H Μέγκαν Φοξ στην ομάδα των «Αναλώσιμων»