ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Netflix: Ημερομηνία και όσα ξέρουμε για την 3η σεζόν του «You»

Netflix You 3η σεζόν
Σχεδόν δύο χρόνια μετά την 2η σεζόν, ο Joe ετοιμάζει την επιστροφή του

Η 3η σεζόν του You θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 15 Οκτωβρίου.

Με ένα μυστηριώδες και (αρκούντως) απειλητικό teaser βίντεο, το Netflix ανακοίνωσε την ημερομηνία για την τρίτη σεζόν του You.

Θυμίζουμε ότι σε λιγότερο από ένα μήνα μετά την κυκλοφορία της δεύτερης σεζόν, η πλατφόρμα είχε κάνει γνωστό ότι το επιτυχημένο ψυχολογικό θρίλερ που έκανε τους συνδρομητές να κολλήσουν, πήρε το «πράσινο φως» και για νέα σεζόν. Μάλιστα τα γυρίσματα του τρίτου κύκλου ολοκληρώθηκαν νωρίτερα μέσα στο έτος.

Η ανανέωση της σειράς δεν προκαλεί καμία έκπληξη, καθώς πάνω από 54 εκατομμύρια συνδρομητές παρακολούθησαν τη δεύτερη σεζόν του You η οποία σκαρφάλωσε στις υψηλές θέσεις του Top 10 του Netflix σε όλο τον κόσμο.

Στη δεύτερη σεζόν είδαμε τον Joe να μετακομίζει από τη Νέα Υόρκη στο Λος Άντζελες, να αλλάζει το όνομά του σε Will και να βρίσκει τη νέα του «μούσα» στο πρόσωπο της Love Quinn η οποία έχει μείνει έγκυος στο παιδί του. Επίσης τον είδαμε να μοιάζει αποφασισμένος να σταματήσει τους φόνους, όμως κατά ένα περίεργο τρόπο, οι άνθρωποι γύρω του... συνέχισαν να πέφτουν νεκροί.

Στην τρίτη σεζόν, το ζευγάρι έχει παντρευτεί και όπως αποκαλύπτει το teaser, ο Joe ετοιμάζεται να υποδεχτεί (με όχι ιδιαίτερο ενθουσιασμό) τον γιο του, ανακοινώνοντας τις αποφάσεις που έχει πάρει για τον νέο του ρόλο ως πατέρας και σύζυγος. Παράλληλα, το βίντεο μας ενημερώνει για το όνομα του παιδιού το οποίο θα είναι Henry. «Ας υποθέσουμε ότι ελπίζω πως θα κάνεις όσα λέω και όχι ό,τι κάνω. Όμως για εσένα μπορώ να αλλάξω», ακούγεται να εξηγεί στο παιδί του ο Joe. Μάλιστα, σύμφωνα με τον πρωταγωνιστή, στην τρίτη σεζόν, ο Joe θα θελήσει να ανακαλύψει τι τον έκανε κοινωνιοπαθή, έχοντας όμως επιλέξει το επόμενο θύμα του… Κάποιες συνήθειες φαίνεται πως δεν κόβονται τελικά...

Τα επεισόδια της νέας σεζόν θα κυκλοφορήσουν στο Netflix στις 15 Οκτωβρίου και όπως θα δείτε στο βίντεο τόσο η ημερομηνία όσο και το όνομα του παιδιού αποκαλύπτονται πάνω σε μια λευκή τούρτα με κόκκινο σιρόπι που παραπέμπει σε αίμα.

Στην επερχόμενη σεζόν θα επιστρέψουν φυσικά οι Penn Badgley και Victoria Pedretti στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Στο καστ προστίθενται ακόμα οι Shalita Grant, Travis VanWinkle και Scot Speedman.

Οι δύο πρώτες σεζόν βασίζονται σε καθένα από τα δύο μυθιστορήματα της Caroline Kepnes που κυκλοφόρησαν το 2014 και το 2016 αντίστοιχα. Ο τρίτος κύκλος της σειράς θα βασιστεί επίσης στο τρίτο βιβλίο της συγγραφέως που κυκλοφόρησε τον περασμένο Απρίλιο με τίτλο You Love Me.

Διαβάστε επίσης:

Τομ Κρουζ: Ο μοναδικός όρος που έβαλε για να κάνει το νέο Top Gun

La Casa de Papel: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις λίγο πριν την κυκλοφορία της 5ης σεζόν

Η Νία ΝταΚόστα μόλις έγραψε ιστορία και αυτός είναι ο λόγος