ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Χοακίν Φίνιξ και Τζόντι Κόμερ ως «Ναπολέων» και «Ιωσηφίνα» στη νέα ταινία του Ρίντλεϊ Σκοτ

Χοακίν Φίνιξ και Τζόντι Κόμερ
Η Τζόντι Κόμερ δηλώνει ενθουσιασμένη που θα συνεργαστεί με τον Χοακίν Φίνιξ
AP

Η ταινία «Kitbag» είναι ένα βιογραφικό δράμα του Ρίντλεϊ Σκοτ για τον Ναπολέοντα Βοναπάρτη.

H Τζόντι Κόμερ θα είναι η «Ιωσηφίνα» στο νέο βιογραφικό δράμα του Ρίντλεϊ Σκοτ με τίτλο «Kitbag», δίπλα στον «Ναπολέοντα» Χοακίν Φίνιξ.

Την είδηση επιβεβαίωσε η ίδια η Κόμερ μιλώντας στο Variety και δηλώνοντας ενθουσιασμένη που θα συνεργαστεί ξανά τόσο με τον Ρίντλεϊ Σκοτ όσο και με τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό τον οποίο «θαυμάζει απεριόριστα». «Απλώς άρπαξα την ευκαιρία να δουλέψω ξανά με τον Ρίντλεϊ και τον ομάδα του», ανέφερε η ηθοποιός και πρόσθεσε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που εμβαθύνω σε αυτό τον κόσμο».

Τα γυρίσματα του Kitbag πρόκειται να ξεκινήσουν στις αρχές της επόμενης χρονιάς, μετά και την κυκλοφορία του House of Gucci του Σκοτ. Η ταινία εστιάζει στην άνοδο του Ναπολέοντα στον θρόνο και την θυελλώδη σχέση του με την Ιωσηφίνα. Ο Ρίντλεϊ Σκοτ έχει δηλώσει ότι ο Φίνιξ θα είναι ένας εξαιρετικός Ναπολέοντας. Το σενάριο της ταινίας υπογράφει ο Ντέιβιντ Σκάρπα, σεναριογράφος του φιλμ «Όλα τα Λεφτά του Κόσμου».

Jodie Comer Last Duel
Η Τζόντι Κόμερ στο Last Duel του Ρίντλεϊ ΣκοτAP


Αυτή θα είναι η δεύτερη συνεργασία του Σκοτ με τον Χοακίν Φίνιξ μετά τον Μονομάχο, για τον οποίο ο ηθοποιός έλαβε υποψηφιότητα για Όσκαρ Β’ Ανδρικού. Η Τζόντι Κόμερ, την οποία θυμόμαστε από τον ρόλο της στο «Killing Eve» θα εμφανιστεί επίσης και στο επερχόμενο φιλμ του σκηνοθέτη με τίτλο «Last Duel» (Τελευταία Μονομαχία) δίπλα στους Ματ Ντέιμον, Μπεν Άφλεκ και Άνταμ Ντράιβερ. Η ταινία αυτές τις μέρες κάνει μάλιστα παγκόσμια πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας. Eπίσης έπαιξε στο «Free Guy» με τον Ράιαν Ρέινολντς.


Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θύμα κλοπής ο Τομ Κρουζ: Έκλεψαν κόπια του νέου «Τοp Gun Maverick»

Οι συναυλίες που δεν χάνονται αυτή την εβδομάδα

La Casa de Papel: Δείτε τα πρώτα 15 λεπτά της 5ης σεζόν!