ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

O Κιάνου Ριβς έπαθε «John Wick» στο teaser του νέου Matrix 4!

Κιάνου Ριβς Matrix 4
Ο α λα John Wick, Νίο, επιστρέφει στον κόσμο του Matrix για τέταρτη φορά

To επίσημο τρέιλερ του νέου The Matrix: Resurrections θα κυκλοφορήσει αύριο Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου.

Με ένα teaser στα social media και ένα διαδραστικό πρόμο fun σάιτ που ήδη έχει ενθουσιάσει τους φαν, η Warner Bros. μας βάζει για τα καλά στον κόσμο του νέου Matrix. Εμείς δεν έχουμε απλά να επιλέξουμε ανάμεσα στο περιβόητο κόκκινο ή μπλε χάπι και να αφεθούμε στα… παιχνίδια της Warner Bros.

Όσοι δεν έχετε επισκεφτεί ακόμα τον ιστότοπο whatisthematrix.com, σας συνιστούμε να το κάνετε πάραυτα για να πάρετε μία γεύση από την επερχόμενη τέταρτη ταινία The Matrix: Resurrections. Μπαίνοντας στο σάιτ, αρχικά θα πρέπει να επιλέξετε ανάμεσα σε κόκκινο ή μπλε χάπι για να απολαύσετε κάποιο από τα 180.000 διαφορετικά teaser βίντεο (ανάλογα με την ώρα που μπαίνετε στην ιστοσελίδα). Πάντως το teaser μας δίνει μια πρώτη γεύση του Νίο (Κιάνου Ριβς), του νεαρού Μορφέα όπως και της Τρίνιτι.


Αξίζει να αναφέρουμε ότι το επίσημο τρέιλερ της ταινίας, το οποίο λίγοι και εκλεκτοί έχουν δει μέχρι τώρα στο CinemaCon, θα κυκλοφορήσει αύριο Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου στις 16:00.

Δείτε παρακάτω μία επιλογή από τα χιλιάδες teasers που δόθηκαν στη δημοσιότητα:

Τη σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει η Λάνα Γουατσόφσκι σε σενάριο δικό της και των Αλεξάντερ Χέμον και Ντέιβιντ Μίτσελ. Στην ταινία επιστρέφει φυσικά η Κάρι-Αν Μος στον ρόλο της Τρίνιτι. Πρωταγωνιστούν ακόμα οι: Κριστίνα Ρίτσι, Νιλ Πάτρικ Χάρις, Πριγιάνκα Τσόπρα Τζόνας, Τζέσικα Χένγουικ, Τζόναθαν Γκροφ, Τζέντα Πίκετ Σμιθ και Γιάχια Αμπντούλ-Μάτιν ΙΙ στον ρόλο του νεαρού Μορφέα.

Το The Matrix: Resurrections έρχεται 18 χρόνια μετά το The Matrix Revolutions του 2003 και πρόκειται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους και στο ΗΒΟ Max στις 22 Δεκεμβρίου.

Ακολουθούν στιγμιότυπα από τα teasers


Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Διαβάστε επίσης:


Google: Αφιερωμένο στον DJ Avicii το σημερινό Doodle

Μεγάλη νίκη για τη Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ο πατέρας της παραιτήθηκε από την κηδεμονία της!

Συγκινητικό βίντεο: Η τελευταία ηχογράφηση του Μίκη Θεοδωράκη