ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

C’Mon C’Mon: O Χοακίν Φίνιξ είναι ο τρυφερός θείος που όλοι θα θέλαμε να είχαμε

C’Mon C’Mon
Το C’Mon C’Mon είναι η πρώτη ταινία του Χοακίν Φίνιξ που βγαίνει στα σινεμά με το Joker

Ο Χοακίν Φίνιξ συγκινεί για ακόμα μια φορά στο τρέιλερ του ασπρόμαυρου φιλμ C’Mon C’Mon.

Η Α24 έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ για τη νέα ταινία C’Mon C’Mon με πρωταγωνιστή τον Χοακίν Φίνιξ. Αξίζει να αναφέρουμε ότι αυτή είναι η πρώτη ταινία (από τις πολλές) του Φίνιξ που έρχεται στα σινεμά, μετά το πολυβραβευμένο Joker του 2019που του χάρισε το Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου.

Στο βίντεο θα δείτε τον ηθοποιό στον ρόλο του τρυφερού θείου και θα τον ακούσετε σε ρόλο αφηγητή καθώς διαβάζει ένα παραμύθι στον μικρό ανιψιό του. Με λίγα λόγια, στο νέο ασπρόμαυρο φιλμ του Μάικ Μιλς, ο Φίνιξ κάνει στροφή 180 μοιρών από την τελευταία του ταινία, ερμηνεύοντας έναν low profile και τρυφερό χαρακτήρα που αναμένεται να συγκινήσει.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη του C’mon C’mon: «ο Χοακίν Φίνιξ υποδύεται τον Τζόνι, έναν καλόκαρδο ραδιοφωνικό παραγωγό που κάνει συνεντεύξεις με παιδιά από όλη την Αμερική, σχετικά με το αβέβαιο μέλλον του κόσμου. Η αδελφή του, η Βιβ τού ζητά να φροντίσει τον 8χρονο γιο της, Τζέσι όσο εκείνη περιποιείται τον πατέρα του παιδιού, που αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχικής υγείας. Ο Τζόνι συμφωνεί, όμως στη συνέχεια ανακαλύπτει ότι έχει αναπτύξει δεσμούς με τον ανιψιό του με τρόπους που δεν περίμενε - τόσο ώστε να πάρει τον Τζέσι μαζί του σ' ένα ταξίδι από το Λος Αντζελες έως τη Νέα Υόρκη και από εκεί στη Νέα Ορλεάνη».

Στη σκηνοθετική καρέκλα της ταινίας κάθεται ο Μάικ Μιλς (20th Century Women και Beginners) ο οποίος υπογράφει και το σενάριο της ταινίας. Στον ρόλο του μικρού αγοριού θα δούμε τον Γούντι Νόρμαν. Στην ταινία συμμετέχουν ακόμα οι Γκάμπι Χόφμαν και Τζάμπουκι Γιανκγ-Γουάιτ.

Το φιλμ πρόκειται έκανε πρεμιέρα στο Telluride Film Festival του Κολοράντο ενώ θα παρουσιαστεί και στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης (24 Σεπτεμβρίου-10 Οκτωβρίου).

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Sniff: Το νέο φιλμ νουάρ με Αλ Πατσίνο και ένα καστ που θα ζήλευε μέχρι και το Ocean's Eleven

O Κιάνου Ριβς έπαθε «John Wick» στο teaser του νέου Matrix 4!

Google: Αφιερωμένο στον DJ Avicii το σημερινό Doodle