ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Finch: O Τομ Χανκς έχει κάτι από ναυαγό στο τρέιλερ της νέας sci-fi ταινίας του

Tom Hanks Finch
O Τομ Χανκς είναι ο τελευταίος άνθρωπος πάνω στη Γη

Η ταινία Finch θα κυκλοφορήσει στο Apple TV+ στις 5 Νοεμβρίου.

Το Apple TV+ έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο επίσημο τρέιλερ για τη νέα ταινία του Τομ Χανκς με τίτλο Finch.

Το πιο αγαπητό παιδί του Χόλιγουντ, επιστρέφει με μια μετα-αποκαλυπτική ταινία επιστημονικής φαντασίας, θυμίζοντας κάτι από... Ναυαγό. Συγκεκριμένα, το Finch είναι μια συγκινητική περιπέτεια ενός ανθρώπου, ενός σκύλου και ενός ρομπότ, δια χειρός Μιγκέλ Σάποκνικ του Game of Thrones.

Όσον αφορά την υπόθεση, ο Χανκς υποδύεται έναν μηχανικό ρομποτικής ο οποίος τυγχάνει να είναι ο μοναδικός επιζών ενός κατακλυσμικού ηλιακού γεγονότος που έχει καταστρέψει τη Γη. Ο Finch έχει περάσει την τελευταία δεκαετία ζώντας σε ένα υπόγειο καταφύγιο όπου έχει φτιάξει έναν δικό του κόσμο τον οποίο μοιράζεται με το σκύλο του, τον Goodyear. Παράλληλα δημιουργεί ένα ανθρωποειδές που του δίνει το όνομα Jeff, για να προσέχει το σκύλο όταν ο ίδιος δεν θα μπορεί πλέον. Οι δυο τους στην αρχή δεν τα πηγαίνουν καθόλου καλά. Καθώς όμως η τριάδα ξεκινά ένα επικίνδυνο ταξίδι στην έρημο της αμερικανικής Δύσης, ο Finch προσπαθεί να δείξει στο ρομπότ τη χαρά και τη σημασία να είσαι ζωντανός, καθώς το ταξίδι τους είναι γεμάτο προκλήσεις και κινδύνους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα δικαιώματα του φιλμ αρχικά ανήκαν στη Universal. Η παραγωγή ανήκει στην Amblin του Στίβεν Σπίλμπεργκ ενώ σε ρόλο παραγωγού συναντάμε και τον Ρόμπερτ Ζεμέκις, παλιό γνώριμο του Χανκς. Αυτή είναι η δεύτερη ταινία του Τομ Χανκς για την Apple, μετά το Greyhound.

Το Finch θα κυκλοφορήσει στο Apple TV+ στις 5 Νοεμβρίου.


Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Διαβάστε επίσης:

Πέθανε ο ηθοποιός Άντονι Τζόνσον

O Άνθρωπος του Θεού έβαλε κάτω Κλιντ Ίστγουντ και Sang-Chi στο ελληνικό box office

Netflix: Σειρές και ταινίες που έρχονται αυτή την εβδομάδα