ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Μόνικα Μπελούτσι μάγεψε το Ηρώδειο: 10 κλικ από τη χθεσινή παράσταση

Μόνικα Μπελούτσι
Η Μόνικα Μπελούτσι ως Μαρία Κάλλας στο Ηρώδειο
AP

Η Μόνικα Μπελούτσι ως Μαρία Κάλλας θα βρίσκεται στο Ηρώδειο για ακόμα δύο παραστάσεις σήμερα 22 και αύριο 23 Σεπτεμβρίου.

Η Μόνικα Μπελούτσι μάγεψε χθες βράδυ το Ηρώδειο ως Μαρία Κάλλας, στην πρώτη της θεατρική εμφάνιση με την παράσταση «Μαρία Κάλλας: Επιστολές και Αναμνήσεις» υπό τη σκηνοθετική μπαγκέτα του Τομ Βολφ.

Η Ιταλίδα ντίβα, ανέβηκε στη σκηνή του Ηρωδείου για πρώτη φορά, ντυμένη με μαύρη διαφάνεια, ερμηνεύοντας αδημοσίευτα κείμενα και επιστολές της Μαρίας Κάλλας. Η εντυπωσιακή ηθοποιός που καταχειροκροτήθηκε από το κοινό, παρουσία πολλών λαμπερών καλεσμένων της εγχώριας σόουμπιζ και του πολιτικού χώρου, θα δώσει ακόμα δύο παραστάσεις στο Ηρώδειο, σήμερα 22 και αύριο 23 Σεπτεμβρίου.

Τη Μόνικα Μπελούτσι πλαισιώνει στη σκηνή η Καμεράτα υπό τη διεύθυνση του Γιώργου Πέτρου. Επίσης, τις εμφανίσεις της ηθοποιού συνοδεύει το αυθεντικό πιάνο της Μαρίας Κάλλας, δώρο του Αριστοτέλη Ωνάση προς εκείνη, το οποίο είχε τοποθετηθεί στη θαλαμηγό «Χριστίνα» για να κάνει η Κάλλας τις πρακτικές ασκήσεις της, όταν ταξίδευαν.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Διαβάστε επίσης:

To Netflix μόλις ανακοίνωσε μια από τις μεγαλύτερες συμφωνίες στην ιστορία του

Οι Fugees επανενώνονται για να γιορτάσουν τα 25 χρόνια του The Score

Τετ α τετ Μπελούτσι-Βίσση στο Ηρώδειο μετά την παράσταση - Χαμογελαστές, πιασμένες χέρι-χέρι