Midnight Mass: Έρχεται στο Netflix με τις ευλογίες του Στίβεν Κινγκ

Τζωρτζίνα Ντούτση

Το Midnight Mass, η νέα σειρά τρόμου από το Netflix, κυκλοφορεί στις 24 Σεπτεμβρίου.

Δύο εικοσιτετράωρα απομένουν για την κυκλοφορία του Midnight Mass, μιας από τις πιο πολυαναμενόμενες σειρές του Netflix, τουλάχιστον για τους φίλους του τρόμου.

Το νέο horror πρότζεκτ του Μάικ Φλάναγκαν, δημιουργού «Οι Δαίμονες της Έπαυλης Μπλάι» και «Οι Δαίμονες του Χιλ Χάουζ», πήρε τα εύσημα και τις ευλογίες του μετρ του τρόμου, Στίβεν Κινγκ, κάνοντας τους θεατές να ανυπομονούν ακόμα περισσότερο!

Ο διάσημος συγγραφέας που είχε την τύχη και την ευκαιρία να παρακολουθήσει από τους πρώτους τη νέα σειρά, μοιράστηκε τις -θετικές- εντυπώσεις του μέσω ανάρτησης στο Twitter, σημειώνοντας: «Ο Μάικ Φλάναγκαν έχει δημιουργήσει ένα πυκνό, όμορφα φωτογραφημένο παραμύθι τρόμου που σκαρφαλώνει σε ψηλά επίπεδα τρόμου μέχρι το έβδομο και τελευταίο επεισόδιο».

Πρέπει να επισημάνουμε πάντως ότι το σχόλιο του Κινγκ δεν μας προκαλεί και μεγάλη έκπληξη καθώς ο ίδιος είχε μία καλή συνεργασία με τον σκηνοθέτη στο παρελθόν. Θυμίζουμε ότι το 2017 ο Φλάναγκαν μετέφερε στην οθόνη το Gerald’s Game για το Netflix, ενώ το 2019 έγραψε και σκηνοθέτησε το Doctor Sleep, το σίκουελ της Λάμψης.

Λίγα λόγια για το Midnight Mass

Η άφιξη ενός χαρισματικού και αινιγματικού νεαρού ιερέα φέρνει λαμπρά θαύματα, δυσοίωνα μυστήρια και νέο θρησκευτικό ζήλο σε μια πόλη που παρακμάζει και θέλει απεγνωσμένα να πιστέψει. Ωστόσο έρχεται αντιμέτωπη με απίστευτα γεγονότα και τρομακτικούς οιωνούς. Πρωταγωνιστούν: Κέιτ Σίγκελ, Ζακ Γκίλφορντ, Χάμις Λινκλέιτερ.

Η σειρά θα αποτελείται από επτά επεισόδια και θα κυκλοφορήσει στο Netflix την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Διαβάστε επίσης:

Η Μόνικα Μπελούτσι μάγεψε το Ηρώδειο: 10 κλικ από τη χθεσινή παράσταση

To Netflix μόλις ανακοίνωσε μια από τις μεγαλύτερες συμφωνίες στην ιστορία του

Οι Fugees επανενώνονται για να γιορτάσουν τα 25 χρόνια του The Score

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved