ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Netflix: Και τρίτη σεζόν για το The Witcher - Τα χορταστικά τρέιλερ του δεύτερου κύκλου

The Witcher Netflix

Η δεύτερη σεζόν του The Witcher θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 17 Δεκεμβρίου.

Το Netflix έδωσε μία χορταστική γεύση στους φαν του The Witcher, κατά τη διάρκεια του Tudum, του πρώτου διαδικτυακού event που παρουσίασε το Σάββατο.

Εκτός από το πρώτο πλήρες τρέιλερ της επιτυχημένης σειράς, στη δημοσιότητα έδωσε δύο ακόμα βίντεο, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε ότι ο Geralt of Rivia θα επιστρέψει και για τρίτη σεζόν! Ακόμα θα κυκοφορήσει μία ταινία και μία παιδική σειρά από τον κόσμο του The Witcher.

Αρχικά, το τρέιλερ παρουσιάζει τη γνωριμία του Geralt με την Ciri την οποία θα πάρει υπό την προστασία του, ενώ μας συστήνει καλύτερα τον Vesemir, μέντορα του Geralt. Παράλληλα, βλέπουμε την εκπαίδευση της Ciri, αρκετά νέα τέρατα και επικές μάχες! Όπως αναφέρεται και στο τρέιλερ «ο πόλεμος μόλις ξεκίνησε».

Επίσης, στα δύο ξεχωριστά κλιπ που έδωσε στη δημοσιότητα το Netflix, βλέπουμε τον Geralt με τον παλιό του φίλο Nivellen όπως και με την Ciri.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στην επερχόμενη σεζόν που θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια, θα υπάρξουν αρκετά νέα πρόσωπα, επιστροφές από το παρελθόν και απουσία πολλαπλών timelines που στον προηγούμενο κύκλο μπέρδεψαν αρκετά τους θεατές.

Η δεύτερη σεζόν του The Witcher θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 17 Δεκεμβρίου.


Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Διαβάστε επίσης:

Netflix: Η «βασίλισσα Ελισάβετ» αποκαλύπτει την ημερομηνία για την 5η σεζόν του The Crown

Netflix: Άφαντος ο Προφεσόρ στο δεύτερο μέρος της 5ης σεζόν του La Casa de Papel