ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Ντουέιν Τζόνσον έγινε ράπερ: Ακούστε τον να «φτύνει» ρίμες στο Face Off!

Ντουέιν Τζόνσον
Από πρώην παλαιστής του WWE, ηθοποιός και τώρα πλέον και ράπερ

Ο Ντουέιν Τζόνσον κατάφερε και πάλι να τρελάνει τους φαν με το πρώτο του ραπ τραγούδι.

Ο Ντουέιν «The Rock» Τζόνσον το έριξε στο τραγούδι, όσο εμείς περιμένουμε τη νέα του ταινία, Red Notice, να κυκλοφορήσει στο Netflix!

Ο διάσημος ηθοποιός και πρώην παλαιστής του WWE, τώρα έγινε και ράπερ και μάλιστα με ιδιαίτερη επιτυχία. Συγκεκριμένα, ο Τζόνσον συμμετέχει στο Face Off το ολοκαίνουριο ραπ τραγούδι που κυκλοφόρησε ο Tech N9ne, σε συνεργασία με τους King Iso και Joey Cool. Το single προέρχεται από το νέο άλμπουμ του Tech N9ne με τίτλο ASIN9NE.

O The Rock μοιράστηκε το τραγούδι στα social media, ευχαριστώντας παράλληλα τους φαν για τα θετικά τους σχόλια. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τζόνσον είναι γνωστός φαν του Tech N9ne και συχνά ανεβάζει τραγούδια του ράπερ στα social media.

Θυμίζουμε ότι η πρώτη εμπλοκή του Τζόνσον με τη μουσική ήταν το 2000 στο τραγούδι It Doesn’t Matter του Wyclef Jean. Ο τίτλος του κομματιού προέρχεται από την αγαπημένη ατάκα του Τζόνσον την οποία μάλιστα φώναζε ο ίδιος στο κομμάτι, χωρίς όμως να ραπάρει όπως στο πρόσφατο Face Off.

Όσο ο Τζόνσον φτύνει ρίμες, εμείς αναμένουμε το πολυσυζητημένο Red Notice με συμπρωταγωνιστές του τους Γκαλ Γκαντότ και Ράιναν Ρέινολντς. Η ταινία θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 12 Νοεμβρίου.



Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.