ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Netflix: Ο Σπύρος Μπιμπίλας θα είναι ο Γιάννης Λάτσης στην 5η σεζόν του The Crown!

Σπύρος Μπιμπίλας
O Σπύρος Μπιμπίλας στο σετ των γυρισμάτων του The Crown
Glomex

O Σπύρος Μπιμπίλας επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του στην βραβευμένη σειρά του Netflix, Τhe Crown.


Ο Σπύρος Μπιμπίλας επιβεβαίωσε ότι θα συμμετέχει στην πέμπτη σεζόν της πολυβραβευμένης σειράς του Netflix, Τhe Crown, ενσαρκώνοντας τον Γιάννη Λάτση.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα όπου παρουσιάστηκε για πρώτη φορά μια φωτογραφία του από τα γυρίσματα της σειράς, τραβηγμένη πάνω στη θαλαμηγό του χαρακτήρα που υποδύεται, καθώς υποδέχεται την Νταϊάνα (Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι) και τον Κάρολο (Ντόμινικ Γουέστ).

Όπως εξήγησε ο ίδιος, καθώς δεσμεύεται από συμβόλαιο εμπιστευτικότητας και εχεμύθειας, απαγορεύεται να μιλήσει για τον guest ρόλο του και τον τόπο των γυρισμάτων. Ωστόσο, παραδέχτηκε ότι είναι ο ίδιος που απεικονίζεται στην εν λόγω φωτογραφία η οποία έχει τραβηχτεί από κάποιον παπαράτσι. «Δεν μπορώ να λέω σε μια φωτογραφία που με βλέπεται ότι δεν είμαι εγώ. Είμαι εγώ, αλλά δεν μπορώ να μιλήσω λόγω του πολύ αυστηρού συμβολαίου», είπε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι αυτή την περίοδο τα γυρίσματα γίνονται στην Ιταλία, πάνω στη θαλαμηγό του Αριστοτέλη Ωνάση, Christina O, ακολουθώντας το ταξίδι που έκαναν η Νταϊάνα, ο Κάρολος και τα δύο τους παιδιά, ένα χρόνο πριν το διαζύγιό τους. Μάλιστα, η Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι έχει εντυπωσιάσει με την εκπληκτική μεταμόρφωσή της σε Νταϊάνα.



Θυμίζουμε ότι η πέμπτη σεζόν του The Crown θα ασχοληθεί με τα γεγονότα της δεκαετίας του ’90, μια ιδιαίτερα ταραχώδης περίοδο για τη βασιλική οικογένεια. Στο καστ θα δούμε τους: Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι ως πριγκίπισσα Νταϊάνα, Ντόμινικ Γουέστ ως πρίγκιπα Κάρολο, Λέσλι Μάνβιλ στον ρόλο της πριγκίπισσας Μάργκαρετ, Τζόναθαν Πράις ως πρίγκιπα Φίλιππο και Τζόνι Λι Μίλερ στον ρόλο του Τζον Μέιτζορ, πρώην πρωθυπουργό της Μεγάλης Βρετανίας.

Ο πέμπτος κύκλος του The Crown θα κυκλοφορήσει στο Netflix τον Νοέμβριο του 2022, ενώ θα ρίξει τίτλους τέλους μετά το τέλος της έκτης σεζόν.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

The Batman: Όταν κοιτάς από ψηλά μοιάζει η Gotham ζωγραφιά

Ο ηθοποιός Μάθιου Μίντλερ αυτοκτόνησε με νιτρικό νάτριο που αγόρασε από το Amazon

Netflix: Η Χάλι Μπέρι σε ρόλο «Ρόκι» στο τρέιλερ της ταινίας «Bruised»