ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο ηθοποιός Μάθιου Μίντλερ αυτοκτόνησε με νιτρικό νάτριο που αγόρασε από το Amazon

Ο Μάθιου Μίντλερ
Ο Μάθιου Μίντλερ σε μικρότερη ηλικία όταν πρωταγωνιστούσε την ταινία Our Idiot Brother
AP

Ο 19χρονος ηθοποιός Μάθιου Μίντλερ έψαχνε στο διαδίκτυο τρόπο για να βάλει τέλος στη ζωή του ανώδυνα.

Ο Μάθιου Μίντλερ, ο σταρ της ταινίας Our Idiot Brother που βρέθηκε νεκρός στις 28 Αυγούστου, αυτοκτόνησε με νιτρικό νάτριο που προμηθεύτηκε από το Amazon.

Σύμφωνα με το TMZ, τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων έδειξαν ότι ο 19χρονος ηθοποιός χρησιμοποίησε τη συγκεκριμένη χημική ουσία με σκοπό να δώσει τέλος στη ζωή του. Την είδηση που έχει προκαλέσει σοκ στην κοινή γνώμη, επιβεβαίωσε και η μητέρα του νεαρού ηθοποιού, Μόνικα Μίντλερ.

Όπως ανέφερε, ο γιος της αγόρασε το νιτρικό νάτριο από τη γνωστή πλατφόρμα έναντι 15 δολαρίων, λίγες μέρες μετά την αναχώρησή του για το πανεπιστήμιο του Millersville στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ. Αποκάλυψε επίσης, ότι κατά το παρελθόν ο 19χρονος αντιμετώπιζε κρίσεις έντονου άγχους. Η μητέρα του ήταν εκείνη που ανακάλυψε έναν σύνδεσμο στο ιστορικό αναζήτησης του γιου της στο διαδίκτυο. Ο Μίντλερ αναζητούσε πληροφορίες για το νιτρικό νάτριο και πώς μπορεί να βάλει τέλος στη ζωή του ανώδυνα.

Η Μόνικα Μίντλερ συντετριμμένη εξήγησε ότι δεν είχε ιδέα πως ο γιος της σχεδίαζε να αυτοκτονήσει. «Η ποσότητα που είχε αγοράσει ήταν αρκετή για να σκοτώσει τέσσερα άτομα», ανέφερε.

Θυμίζουμε ότι ο ηθοποιός, που είχε γίνει ευρύτερα γνωστός από τον ρόλο του στην ταινία του 2011 με τίτλο Our Idiot Brother, είχε εξαφανιστεί στις 26 Αυγούστου από το πανεπιστήμιο όπου σπούδαζε ως πρωτοετής, το Millersville University στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ. Από την πρώτη στιγμή το πανεπιστήμιο δήλωσε την εξαφάνισή του και όλη η πανεπιστημιακή κοινότητα και οι Αρχές είχαν ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό του. Παράλληλα, τα ανησυχητικά νέα για την εξαφάνισή του είχαν κάνει το γύρο των social media και δεκάδες χρήστες του διαδικτύου, με αναρτήσεις τους προσπαθούσαν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του. Ο 19χρονος βρέθηκε νεκρός στις 28 Αυγούστου, στο Manor Township, κοντά στην πανεπιστημιούπολη και αμέσως το σώμα του μεταφέρθηκε στο ιατροδικαστικό κέντρο της κομητείας Λάνκαστερ.

Ο Μίντλερ είχε παίξει τον River στην κωμωδία Our Idiot Brother. Επίσης συμμετείχε σε ένα επεισόδιο της σειράς As The World Turns (2009), όπως και στη μικρού μήκους ταινία Frequency (2013). Εμφανίστηκε στο Solo (2015), στο Late Show With David Letterman (2010) και στο Last Week Tonight With John Oliver (2015). Ο τελευταίος του ρόλος ήταν στην τηλεταινία Chad: An American Boy το 2016.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Netflix: Η Χάλι Μπέρι σε ρόλο «Ρόκι» στο τρέιλερ της ταινίας «Bruised»

Easy On Me: Ακούστε το νέο τραγούδι της Αντέλ μετά από έξι χρόνια

Επίσημο τρέιλερ για το Tender Bar του Τζορτζ Κλούνεϊ με τον Μπεν Άφλεκ