ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Επίσημο τρέιλερ για το Tender Bar του Τζορτζ Κλούνεϊ με τον Μπεν Άφλεκ

Μπεν Άφλεκ
Ο Μπεν Άφλεκ από την υπερηρωική φιγούρα του Μπάτμαν, στην πατρική του θείου Τσάρλι

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στα σινεμά λίγο πριν τα Χριστούγεννα. 

Η Amazon έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο τρέιλερ για το The Tender Bar, με τη σκηνοθετική υπογραφή του Τζορτζ Κλούνεϊ και πρωταγωνιστή τον Μπεν Άφλεκ.

Το επερχόμενο βιογραφικό δράμα θα κυκλοφορήσει τόσο στα σινεμά όσο και σε streaming από την πλατφόρμα της Amazon. Βασίζεται στα απομνημονεύματα του βραβευμένου με Πούλιτζερ J.R. Moehringer και ακολουθεί την ιστορία ενός αγοριού που μεγαλώνει χωρίς πατέρα στο Long Island ψάχνοντας και βρίσκοντας την πατρική φιγούρα στο πρόσωπο του μπάρμαν θείου του, Τσάρλι (Μπεν Άφλεκ).

Η επίσημη σύνοψη αναφέρει: Το Tender Bar αφηγείται την ιστορία του J.R. (Σέρινταν), ενός παιδιού χωρίς πατέρα που μεγαλώνει στη λάμψη ενός μπαρ όπου ο μπάρμαν θείος του, Charlie (Άφλεκ), είναι ο πιο έντονος και πολύχρωμος από μια ποικιλία ιδιόμορφων και επιδεικτικών πατρικών φιγούρων. Καθώς η αποφασιστική μητέρα του αγοριού (Ρέιμπ) αγωνίζεται να προσφέρει στον γιο της ευκαιρίες που της στερούνται - και να εγκαταλείψει το ερειπωμένο σπίτι του εξωφρενικού, αν και υποστηρικτικά, παθιασμένου πατέρα της (Κρίστοφερ Λόιντ), ο J.R. ξεκινά να αναζητά την επαγγελματική του διαδρομή με το ένα πόδι επίμονα τοποθετημένο στο μπαρ του θείου Τσάρλι.

Το σενάριο της ταινίας διασκευάζει ο βραβευμένος με Όσκαρ Γουίλιαμ Μόναγκαν (The Departed). Πρωταγωνιστούν ακόμα οι Λίλι Ρέιμπ, Τάι Σέρινταν και Κρίστοφερ Λόιντ.

Το φιλμ αναμένεται να κυκλοφορήσει σε περιορισμένη διανομή στις 17 Δεκεμβρίου και σε ευρεία στις 22 του ίδιου μήνα. Παράλληλα, από τις 7 Ιανουαρίου 2022 θα είναι διαθέσιμο και στην πλατφόρμα του Amazon Prime Video.


Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

LIVE BLOG: Η κακοκαιρία «Μπάλλος» σαρώνει τη χώρα για δεύτερη ημέρα

Χρηστίδης στο Newsbomb.gr: Κατεβαίνω υποψήφιος για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής

Πώς έγινε το φρικτό τροχαίο στην Πύργου-Πατρών που έκοψε το νήμα της ζωής σε μία 26χρονη έγκυο