ΚΑΙΡΟΣ

LIVE BLOG: Η κακοκαιρία «Μπάλλος» σαρώνει τη χώρα για δεύτερη ημέρα

 Η κακοκαιρία «Μπάλλος» σαρώνει τη χώρα για δεύτερη ημέρα
Η κακοκαιρία «Μπάλλος» σαρώνει τη χώρα για δεύτερη ημέρα
Intimenews/Γιάννης Λιάκος

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Σαρώνει τη χώρα για δεύτερη ημέρα

Κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία και η διέλευση των οχημάτων στη Λεωφόρο Κηφισού και στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, καθώς άνοιξαν περίπου στις 06.30 το πρωί. Προβλεπόταν να αποδοθούν σε κυκλοφορία στις 8 το πρωί- με βάση τα προληπτικά μέτρα που είχαν ληφθεί για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας, ωστόσο δόθηκαν σε κυκλοφορία μιαμιση ώρα νωρίτερα.

Ισχυρή βροχόπτωση σημειώθηκε στην Αττική λίγο μετά τις 4 το ξημέρωμα, ωστόσο δεν είχε μεγάλη διάρκεια. Κατά τη διάρκεια της νύχτας πυρετωδώς εργάζονταν τα συνεργεία της πυροσβεστικής σε όλη τη χώρα, ωστόσο, όπως αναφέρει η Πυροσβεστική, στην Αττική δεν υπήρχε κάποιο ιδιαίτερο θέμα τα ξημερώματα καθώς ειδοποιήθηκαν περισσότερο για διακοπές ρεύματος, οι οποίες έχουν ήδη ολοκληρωθεί χωρίς κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα.

Συνολικά από χθες το πρωί το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος έλαβε συνολικά 1.424 κλήσεις, κυρίως για αντλήσεις υδάτων, μεταφορές ατόμων σε ασφαλές σημείο, κοπές δέντρων και αφαιρέσεις αντικειμένων.

Την ίδια στιγμή, σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης είναι η Ιθάκη λόγω του χτυπήματος από την κακοκαιρία «Μπάλλος» που προκάλεσε σοβαρά προβλήματα, ζημιές στο οδικό δίκτυο, πλημμυρισμένα καταστήματα και σπίτια στο Βαθύ με τις αρχές να υποχρεώνονται να σπάσουν στο στηθαίο στον παραλιακό δρόμο για να φύγουν τα νερά. Σημειώνεται ότι στην πυροσβεστική έγιναν 50 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων.

Στην περιοχή Τσακαίοι στη Νότια Εύβοια μεταφέρθηκαν 3 άτομα σε ασφαλές σημείο, ενώ από τις βραδινές ώρες χθες είναι σε εξέλιξη επιχείρηση για τον εντοπισμό ενός 69χρονου άνδρα στους Τσακαίους Ευβοίας και επιχειρούν 15 πυροσβέστες 5 οχήματα καθώς και εθελοντές. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, ο άνδρας κάλεσε για βοήθεια λόγω των καιρικών φαινομένων που εκδηλώθηκαν στην περιοχή. Η δημοσιογράφος του Newsbomb.gr, Ευδοκία Μύτιλη βρίσκεται στο νησί για να σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις από την κακοκαιρία που πλήττει τη χώρα μας.

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις στο Newsbomb.gr