ΕΛΛΑΔΑ

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr για τον 69χρονο αγνοούμενο στην Εύβοια: «Δεν έχουμε βρει κανένα ίχνος του»

Προβλήματα προκάλεσε στην Εύβοια η κακοκαιρία

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Συνεχίζεται το θρίλερ με τον 69χρονο αγνοούμενο στην Εύβοια, η Πυροσβεστική ξεκίνησε έρευνες το βράδυ της Πέμπτης (14/10) για τον εντοπισμό του.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, ο άνδρας κάλεσε για βοήθεια λόγω των καιρικών φαινομένων που εκδηλώθηκαν στην περιοχή, ενώ για τον εντοπισμό του βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση, με 15 πυροσβέστες με πέντε οχήματα, ενώ συμμετέχει και η «Ομάδας Διάσωσης Ευβοίας – S.A.R 312» από το Αλιβέρι με δύο αυτοκίνητα.

Ο 69χρονος την τελευταία φορά που έδωσε σημάδια ζωής ήταν στις 16:30 το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν ο ίδιος κάλεσε την Πυροσβεστική καθώς εγκλωβίστηκε μέσα στο όχημά του λόγω ορμητικών νερών που υπάρχουν στην περιοχή από την κακοκαιρία Μπάλλος.

Για τις έρευνες που βρίσκονται σε εξέλιξη, για τον εντοπισμό του βοσκού, μίλησε στο Newsbomb.gr o δήμαρχος Καρύστου Λευτέρης Ραβιόλος, «δυστυχώς δεν έχουμε κάποια θετική εξέλιξη στις έρευνές για τον εντοπισμό του 69χρονου άνδρα. Η Πυροσβεστική δεν έχει εντοπίσει το όχημα του. Βρισκόμαστε στο σημείο, με μηχανήματα του δήμου και της Περιφέρειας, όπου καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια να βρεθεί ο συνάνθρωπός μας».

Πλημμύρισαν δεκάδες σπίτια στα Μεσοχώρια

Η βροχόπτωση ξεκίνησε να «χτυπά» την πολύπαθη Εύβοια από το βράδυ της Πέμπτης προκαλώντας τα πρώτα προβλήματα στα νότια του νησιού, με υπερχείλιση ποταμού στα Νέα Στύρα και διακοπή της κυκλοφορίας από τους Τσακαίους προς τα Νέα Στύρα.

Ο επαρχιακός δρόμος στο παραλιακό μέτωπο προς την παραλία Λιμνιώνα, κυριολεκτικά «κόπηκε στα δύο» από τα έντονα καιρικά φαινόμενα που εκδηλώνονται τις τελευταίες ώρες στην Εύβοια.

Η κυκλοφορία είναι αδύνατη και γίνετε σύσταση προς τους κατοίκους να μην μετακινούνται προς τα επίμαχα σημασία.

Την ίδια ώρα δεκάδες σπίτια πλημμύρισαν στον οικισμό Μεσοχωριών, με τους πολίτες να απομακρύνονται από τα σημεία και να σπεύδουν σε ξενοδοχείο της περιοχής.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Άνοιξαν Κηφισός και Ποσειδώνος

Κακοκαιρία Μπάλλος: Πού δεν λειτουργούν σχολεία και παιδικοί σταθμοί - Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ

Τζόκερ: Πού συμπληρώθηκαν τα τυχερά δελτία που μοίρασαν 7 εκατ. ευρώ σε έξι τυχερούς