ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρηστίδης στο Newsbomb.gr: Κατεβαίνω υποψήφιος για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής

Παύλος Χρηστίδης
Την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος για τη θέση του προέδρου του Κινήματος Αλλαγής ανακοίνωσε ο Παύλος Χρηστίδης
INTIME

Την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος για τη θέση του προέδρου του Κινήματος Αλλαγής ανακοίνωσε ο Παύλος Χρηστίδης

Ο Παύλος Χρηστίδης, o μέχρι σήμερα εκπρόσωπος τύπου του Κινήματος Αλλαγής, θα είναι ο έκτος υποψήφιος για τη θέση του προέδρου του ΚΙΝΑΛ όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος στο Newsbomb.gr.

Όπως είπε ο κ. Χρηστίδης σε λίγο θα εκδώσει ανακοίνωση ότι παραιτείται από εκπρόσωπος τύπου του ΚΙΝΑΛ και στην ίδια επιστολή θα συμπεριλαμβάνεται η πρόθεσή του να διεκδικήσει την προεδρία του κόμματος.

Σημειώνεται ότι ο κ. Χρηστίδης είχε ενημερώσει την Φώφη Γεννηματά από τις προηγούμενες ημέρες για την πρόθεσή του να λάβει μέρος στις διαδικασίες εκλογής νέου προέδρου του Κινήματος Αλλαγής και η ίδια ήταν απολύτως σύμφωνη.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις η «τράπουλα» στο ΚΙΝΑΛ ανακατεύεται σημαντικά και είναι ξεκάθαρο ότι ο Παύλος Χρηστίδης συγκεντρώνει το μεγαλύτερο τμήμα των υποστηρικτών της Φώφης Γεννηματά με ό,τι αυτό σημαίνει για τους υπόλοιπους πέντε υποψηφίους.

Το βέβαιο είναι, επίσης, ότι ο κ. Χρηστίδης στην επιστολή του προς την ΕΔΕΚΑΠ, την επιτροπή που έχει αναλάβει τα διαδικαστικά όσον αφορά την εκλογή νέου προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, αναμένεται να ζητήσει και αυτός παράταση της προθεσμίας που λήγει σήμερα, Παρασκευή, για να μπορέσει να συγκεντρώσει τις απαιτούμενες 5.000 υπογραφές προκειμένου η υποψηφιότητά του να είναι έγκυρη.

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη την υποψηφιότητά τους για τη θέση του νέου προέδρου του Κινήματος Αλλαγής ανακοίνωσαν ο Βασίλης Κεγκέρογλου και ο Παύλος Γερουλάνος ενώ υποψήφιοι, όπως έχουν ανακοινώσει εδώ και καιρό, είναι και οι Νίκος Ανδρουλάκης, Χάρης Καστανίδης και Ανδρέας Λοβέρδος.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

LIVE BLOG: Η κακοκαιρία «Μπάλλος» σαρώνει τη χώρα για δεύτερη ημέρα

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Εντοπίστηκαν κομμάτια από το αυτοκίνητο του 69χρονου βοσκού στα Μεσοχώρια

Πώς έγινε το φρικτό τροχαίο στην Πύργου-Πατρών που έκοψε το νήμα της ζωής σε μία 26χρονη έγκυο