ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Red Notice: Κόκκινος συναγερμός στο επίσημο τρέιλερ της νέας ταινίας του Netflix

Red Notice Netflix
To Red Notice θα είναι διαθέσιμο στο Netflix στις 12 Νοεμβρίου

H ταινία Red Notice θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο σε επιλεγμένους κινηματογράφους.

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το νέο ολοκληρωμένο τρέιλερ του πολυαναμενόμενου και πανάκριβου Red Notice με πρωταγωνιστές την τρομερή τριάδα, Ντουέιν Τζόνσον, Γκαλ Γκαντότ και Ράιαν Ρέινολντς.

'Ηδη από τα πρώτα δευτερόλεπτα του τρέιλερ παίρνουμε μια μικρή γεύση από το τί γίνεται όταν ο «δεύτερος πιο καταζητούμενος έργων τέχνης» (Ράιαν Ρέινολντς) συναντάει τον ειδικό πράκτορα του FBI, Τζον Χάρτλεϊ και την «πιο καταζητούμενη κλέφτρα του κόσμου» (Γκαλ Γκαντότ).

Στη σύντομη σύνοψη του Netflix αναφέρεται: «Ο Κόκκινος Συναγερμός της Ίντερπολ είναι μια παγκόσμια ειδοποίηση για την αναζήτηση και τη σύλληψη των μεγαλύτερων καταζητούμενων του κόσμου. Όταν όμως μια παράτολμη ληστεία φέρνει κοντά τον κορυφαίο αναλυτή προφίλ του FBI (Τζόνσον) με δύο αντίπαλους εγκληματίες (Γκαντότ και Ρέινολντς), κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί».

Πίσω από το σκηνοθετικό τιμόνι της ταινίας κάθεται ο Ρόσον Μάρσαλ Θέρμπερ, στην τρίτη συνεργασία του με τον Ντουέιν Τζόνσον.

Όπως ανακοινώνει το Netflix η ταινία θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο σε επιλεγμένους κινηματογράφους, ενώ στις 12 Νοεμβρίου θα είναι διαθέσιμη για στριμάρισμα στην πλατφόρμα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

O Άλεκ Μπάλντουιν τραυμάτισε θανάσιμα μέλος του συνεργείου της νέας του ταινίας - Τα πρώτα στοιχεία

Άλεκ Μπάλντουιν: Συντετριμμένος ο ηθοποιός - Πώς εκπυρσοκρότησε το όπλο που κρατούσε (vid)

Άλεκ Μπάλντουιν: Ποια ήταν η 42χρονη Χαλίνα Χάτσινς που σκοτώθηκε στην ταινία «Rust»