ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

The Unforgivable: Η Σάντρα Μπούλοκ επιστρέφει στο Netflix ως πρώην κατάδικος

Σάντρα Μπούλοκ
H Σάντρα Μπούλοκ επιστρέφει στο Netflix για πρώτη φορά μετά το επιτυχημένο Bird Box

Δείτε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας του Netflix με τίτλο The Unforgivable.

To Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ της ταινίας The Unforgivable με πρωταγωνίστρια την Σάντρα Μπούλοκ. Η ταινία βασίζεται στην ομώνυμη βρετανική τηλεοπτική σειρά του 2009 της Σάλι Γουέινράιτ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι αυτή είναι η πρώτη ταινία της Σάντρα Μπούλοκ για το Netflix μετά το επιτυχημένο Bird Box -τη δεύτερη καλύτερη ταινία στην ιστορία του Netflix.

Η Μπούλοκ υποδύεται την Ρουθ Σλέιτερ, μια γυναίκα που βρισκόταν στη φυλακή για ένα βίαιο έγκλημα. Όταν αποφυλακίζεται και προσπαθεί να επανενταχθεί στην κοινωνία αντιμετωπίζει την εχθρότητα αρκετών. Την ίδια στιγμή, εκείνη προσπαθεί να βρει τη μικρότερη αδερφή της με την οποία έχει χάσει κάθε επαφή.

«O χαρακτήρας μου είναι κάποιος που αποφυλακίζεται μετά από 20 χρόνια για ένα αρκετά αποτρόπαιο έγκλημα», περιγράφει η Μπούλοκ στο EW. «Εκεί έξω υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι των οποίων η ζωή έχει επηρεαστεί από το αυτό το έγκλημα που διέπραξε η Ρουθ. Υπάρχει πολύ μίσος, θυμός, πικρία και θλίψη για την αποφυλάκισή της. Εκείνη θέλει να βρει το μοναδικό εκείνο άτομο, τη μοναδική εκείνη οικογένεια που είχε όταν μπήκε φυλακή. Παράλληλα αναρωτιέται: "Γιατί δεν μπορείς να το αφήσεις; Αυτό το άτομο τραυματίστηκε από τις πράξεις σου, άφησε το να φύγει! Σταμάτα να πληγώνεις ξανά και ξανά αυτούς τους ανθρώπους"».

«Το να ανακαλύψεις το παρασκήνιο της ιστορίας, το λόγο που έκανε αυτό που έκανε είναι κάτι το απίστευτο. Είναι ένα μυστήριο δολοφονίας μέσα σε ένα πολύ περίπλοκο δράμα χαρακτήρων», λέει η Μπούλοκ δίνοντας το στίγμα του φιλμ.

Στο σκηνοθετικό τιμόνι της ταινίας βρίσκεται η Βρετανίδα Νόρα Φινγκσάιντ. Συμμετέχουν ακόμα οι: Βαϊόλα Ντέιβις, Έιλινγκ Φραντσιόζι (Game of Thrones), Ρομπ Μόργκαν, Τζον Μπέρνθαλ, Βίνσεντ Ντ’ Ονόφριο.

Το The Unforgivable θα κάνει πρεμιέρα σε επιλεγμένα σινεμά στις 24 Νοεμβρίου, ενώ στο Netflix θα κυκλοφορήσει στις 10 Δεκεμβρίου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Netflix: Έρχεται η δεύτερη σεζόν του Squid Game;

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη: Ανακοινώθηκε και επίσημα η συνέχεια του Dune

Φώφη Γεννηματά: Με τρεις σημαίες καλυμμένο το φέρετρο με τη σορό για το λαϊκό προσκύνημα