ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Διαγωνισμός Newsbomb.gr: Οι 2 τυχεροί της κλήρωσης για τη συναυλία «Ex Silentio» στο Μέγαρο Μουσικής

Διαγωνισμός - Ex Silentio «Η Ελλάδα στην Αναγέννηση» - Μέγαρο Μουσικής
Διαγωνισμός - Ex Silentio «Η Ελλάδα στην Αναγέννηση» - Μέγαρο Μουσικής

Αυτοί είναι οι τυχεροί που κέρδισαν (2) διπλές προσκλήσεις για συναυλία  «Ex Silentio - Η Ελλάδα στην Αναγέννηση» που θα γίνει την Τρίτη 9 Νοεμβρίου

Το Newsbomb.gr ανακοινώνει τους δύο τυχερούς του διαγωνισμού, που κέρδισαν διπλές προσκλήσεις για αύριο 9 Νοεμβρίου, και θα παρακολουθήσουν τη συναυλία «Ex Silentio» που θα αρχίσει στις 20:30 στο Μέγαρο Μουσικής.

  • Στέλλα Αρβανίτη
  • Σπυρίδων Κούκας

To Ex Silentio, ένα από τα πιο δραστήρια σύνολα Παλαιάς Μουσικής που ειδικεύεται στις ιστορικά τεκμηριωμένες ερμηνείες και εμφανίζεται τακτικά στο Μέγαρο, εμπνέεται από τα 200 χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης, εστιάζοντας το ενδιαφέρον του στην προεπαναστατική εποχή, και παρουσιάζει την Τρίτη 9 Νοεμβρίου στις 8:30 το βράδυ στην Αίθουσα Δημήτρης Μητρόπουλος τη συναυλία «Η Ελλάδα στην Αναγέννηση» με θρησκευτικά και κοσμικά έργα τόσο από έλληνες συνθέτες του 15ου και 16ου αιώνα, όσο και από Δυτικούς που έζησαν στην Κρήτη, την Κύπρο και αλλού. Τα φωνητικά μέρη ερμηνεύουν οι Φανή Αντωνέλου, Θεοδώρα Μπάκα και Νίκος Ζιάζιαρης. Συμμετέχουν οι μουσικοί: Ηλέκτρα Μηλιάδου (βιέλα, βιόλα ντα γκάμπα) και Φλώρα Παπαδοπούλου (γοτθική και αναγεννησιακή άρπα). Λαμβάνουν ακόμη μέρος οι ψάλτες Αντώνιος Αετόπουλος και Χαράλαμπος Ριμπάς. Στο φλάουτο με ράμφος, o Δημήτρης Κούντουρας, ο οποίος έχει αναλάβει και τη μουσική διεύθυνση.

Fani_Antonelou.jpg
Φανή Αντωνέλου

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο ληστής που σκότωσε τον 44χρονο στο μίνι μάρκετ και ο συνεργός του

Βόλος: Σοκ από το πόρισμα του ιατροδικαστή για την 75χρονη – Δέχθηκε 42 μαχαιριές

Η Βίκυ Σταμάτη άλλαξε το επώνυμό της