ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Θεσσαλονίκη: Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο άνδρας που φέρεται να δολοφόνησε τον υπάλληλο ψιλικατζίδικου

Αιματηρή ληστεία στη Θεσσαλονίκη
Αιματηρή ληστεία στη Θεσσαλονίκη
Intimenews

Θεσσαλονίκη: Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται ο ληστής που φέρεται να σκότωσε τον νεαρό υπάλληλο στο ψιλικατζίδικο

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται ο φερόμενος ως δράστης της ληστείας που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου σε ψιλικατζίδικο της οδού Γρ. Λαμπράκη, στην Τούμπα Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 43χρονος υπάλληλος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για 27χρονο από την Αλβανία, ενώ χθες το βράδυ συνελήφθη και ο Έλληνας συνεργός του.

Η αιματηρή ληστεία, συνέβη στις 04:00, σε κατάστημα ψιλικών ειδών της οδού Λαμπράκη, στην περιοχή της Τούμπας. Ο 44χρονος υπάλληλος του καταστήματος αντιλήφθηκε ότι ένοπλος ληστής εισήλθε στο κατάστημα και προσπάθησε να τον σταματήσει, με αποτέλεσμα πάνω στην πάλη ο δράστης να καταφέρει στο κεφάλι του άτυχου υπαλλήλου χτυπήματα με τη λαβή του όπλου και να προκληθούν σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Όπως είπαν άτομα που εργάζονται στην περιοχή, το θύμα δεν δούλευε πολλά χρόνια στο συγκεκριμένο κατάστημα και είχε αναλάβει κυρίως τη βραδινή βάρδια.

Σύμφωνα με όσα δήλωσαν κάτοικοι της Τούμπας και με βάση όσα άκουσαν, το θύμα πριν δολοφονηθεί φέρεται να αντιστάθηκε, ενώ οι ίδιοι κάνουν λόγο για μία περιοχή στην οποία σημειώνονται παρόμοια περιστατικά κυρίως από τοξικομανείς. Όπως είπαν άτομα που εργάζονται στην περιοχή, το θύμα δεν δούλευε πολλά χρόνια στο συγκεκριμένο κατάστημα και δούλευε κυρίως τις βραδινές ώρες.

Βρέθηκε σφαίρα στο κεφάλι του 44χρονου

Αργότερα, φάνηκε ότι ο 44χρονος έφερε τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ακτινογραφία έδειξε ότι υπάρχει σφαίρα στο θώρακα του θύματος, ενώ περισσότερα δεδομένα θα προκύψουν από τη νεκροψία-νεκροτομή που θα γίνει τη Δευτέρα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Η Βόρεια Ελλάδα «θρηνεί» πάνω 300 νεκρούς το τελευταίο δεκαπενθήμερο

Κρούσματα σήμερα: Πότε θα αλλάξει η πολιτική για το 50%+1 για τα σχολεία;

Η Βίκυ Σταμάτη άλλαξε το επώνυμό της

Καιρός – Αρναούτογλου: Μεγάλο καιρικό σασπένς από τα μέσα Νοεμβρίου και μετά