ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Squid Game: Η απάντηση του σκηνοθέτη για τα όπλα θα σας αφήσει άφωνους

Squid Game
To Squid Game του Netflix είναι είναι γεμάτο όπλα, πυροβολισμούς και μπόλικο αίμα

Με αφορμή το φονικό στο Rust με τον Άλεκ Μπάλντουιν, ο σκηνοθέτης του Squid Game ρωτήθηκε για τα όπλα στη νοτιοκορεάτικη σειρά.

Πριν μερικές μέρες, το Netflix γιόρτασε στο Λος Άντζελες την επιτυχία του Squid Game με μια λαμπερή εκδήλωση παρουσία του δημιουργού, Hwang Dong-hyuk και των πρωταγωνιστών.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, o δημοσιογράφος του Variety είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τον Νοτιοκορεάτη σκηνοθέτη και με αφορμή το τραγικό δυστύχημα στα γυρίσματα του Rust όταν το όπλο του Άλεκ Μπάλντουιν εκπυρσοκρότησε σκοτώνοντας την Χαλίνα Χάτσινς, να τον ρωτήσει σχετικά με τα όπλα και τα μέτρα ασφαλείας στο Squid Game. Όσοι έχετε δει την (πιο επιτυχημένη) σειρά του Netflix, γνωρίζετε ότι είναι γεμάτη όπλα, πυροβολισμούς και μπόλικο αίμα.

«Αν και έχουμε υπεύθυνο για τα όπλα στο σετ των γυρισμάτων, πρέπει να πω ότι στην Κορέα απαγορεύεται η κατοχή όπλων. Μόνο οι αστυνομικοί κουβαλούν όπλα πάνω τους. Συνεπώς δεν μπορεί εύκολα κανείςν να προμηθευτεί σφαίρες, όπως συμβαίνει στην Αμερική. Έτσι οι πιθανότητες είναι μηδαμινές για να συμβεί κάτι στο σετ», εξήγησε ο Hwang Dong-hyuk.

«Στην πραγματικότητα», πρόσθεσε και συνέχισε, «στη ζωή μου δεν έχω δει ποτέ αληθινή σφαίρα. Μόνο στις ταινίες έχω δει».

Squid Game Los Angeles
Από τα αριστερά οι:, Lee Jung-jae, Jung Hoyeon, Hwang Dong-hyuk and Park Hae Soo στο κόκκινο χαλί της εκδήλωσης που έγινε για το Squid Game στο Χόλιγουντ, τη Δευτέρα 8 ΝοεμβρίουAP


Θυμίζουμε ότι κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο σκηνοθέτης επιβεβαίωσε ότι ετοιμάζει τη δεύτερη σεζόν του Squid Game, λέγοντας χαρακτηριστικά «Δεν μας αφήνετε κι άλλη επιλογή».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

C’mon C’mon: O Χοακίν Φίνιξ συγκινεί στο τρέιλερ της πρώτης του ταινίας μετά το Joker

Πέθανε ο Τζέρι Ντάγκλας, σταρ της σειράς «Ατίθασα Νιάτα»

Νέα μέτρα: Γιατί είναι ημερομηνία «κλειδί» η 22α Νοεμβρίου