ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη: Έρχεται το Squid Game 2

Squid Game
Ο νικητής του Squid Game θα επιστρέψει για να κάνει κάτι καλό για τον κόσμο

O δημιουργός της πιο επιτυχημένης σειράς του Netflix ανακοίνωσε τη δεύτερη σεζόν στην κάμερα του Associated Press.

Ο δημιουργός του Squid Game, της σειράς που αναδείχτηκε σε παγκόσμιο φαινόμενο μέσα σε λίγες ημέρες από την κυκλοφορία της στο Netflix επιβεβαίωσε ότι ετοιμάζει τη δεύτερη σεζόν!

Ο Hwang Dong-hyuk, σκηνοθέτης και σεναριογράφος του νοτιοκορεάτικου χιτ ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα σε εκδήλωση που έγινε στο Λος Άντζελες για το Squid Game. «Υπήρχε τόσο μεγάλη πίεση, απαίτηση και τόση αγάπη για μια δεύτερη σεζόν. Έτσι, σχεδόν αισθάνομαι ότι δεν μας αφήνετε επιλογή» δήλωσε μιλώντας στην κάμερα του Associated Press. «Όμως θα πω, ότι όντως θα υπάρξει δεύτερη σεζόν. Την έχω στο κεφάλι μου και σχεδιάζω την όλη διαδικασία αυτό τον καιρό», πρόσθεσε.

Squid Game Los Angeles
Από τα αριστερά οι:, Lee Jung-jae, Jung Hoyeon, Hwang Dong-hyuk and Park Hae Soo στο κόκκινο χαλί της εκδήλωσης που έγινε για το Squid Game στο Χόλιγουντ, τη Δευτέρα 8 ΝοεμβρίουAP


Προτού βιαστείτε να χαρείτε, ο Νοτιοκορεάτης συνέχισε εξηγώντας: «Ωστόσο νομίζω ότι είναι πολύ νωρίς για να πούμε πώς και πότε θα συμβεί».

Ωστόσο, ο σκηνοθέτης προχώρησε σε μία ακόμα αποκάλυψη που αφορά τον δεύτερο κύκλο της σειράς.Έχοντας δίπλα του τον ηθοποιό Lee Jung-jae που υποδύθηκε τον Seong Gi-hun, νικητή του Squid Game, δήλωσε: «Επομένως θα σας υποσχεθώ το εξής… Ο Gi-hun θα επιστρέψει και θα κάνει κάτι καλό για τον κόσμο».

Η συγκεκριμένη ανακοίνωση ήταν κάτι παραπάνω από αναμενόμενη. Το Squid Game έχει σπάσει όλα τα κοντέρ, έχει δημιουργήσει παγκόσμια φρενίτιδα και έχει γίνει πλέον η δημοφιλέστερη σειρά στην ιστορία του Netflix.

Αν σε όλα τα παραπάνω αναλογιστεί κανείς, ότι η σειρά έχει αποφέρει στην πλατφόρμα έσοδα που ξεπερνούν το ένα δισεκατομμύριο δολάρια, η ανανέωσή της για επόμενο κύκλο, ήταν μονόδρομος.



Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο γίνεται αρχηγός αίρεσης για το «Jim Jones»

Ελληνικό box office: Χαμηλές πτήσεις και εκπλήξεις έφερε ο Νοέμβριος στα σινεμά

Ορχάν Παμούκ: Ο συγγραφέας διώκεται ξανά για προσβολή του Κεμάλ Ατατούρκ και της τουρκικής σημαίας