ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Νέες ταινίες στα σινεμά: Από τον αυταρχικό Κάμπερμπατς στην αμαρτωλή «Μπενεντέτα»

Η Εξουσία του Σκύλου
Η Εξουσία του Σκύλου με τον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς

Οι νέες ταινίες που κάνουν πρεμιέρα στα ελληνικά σινεμά την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου.

Δύο πολυσυζητημένες ταινίες έρχονται από σήμερα στους ελληνικούς κινηματογράφους. Ο λόγος για την Εξουσία του Σκύλου με τον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, σε μια ερμηνεία που αρκετοί τη χαρακτηρίζουν ως την καλύτερη της καριέρας του και το Μπενεντέτα, τη νέα ταινία του Πολ Βερχόφεν -με τη δική μας Δάφνη Πατακιά- που έχει προκαλέσει μεγάλο ντόρο.

Δείτε αναλυτικά τις νέες ταινίες που έρχονται στα ελληνικά σινεμά την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου.

Η Εξουσία του Σκύλου (The Power of the Dog)

Ο χαρισματικός κτηνοτρόφος Φιλ Μπέρμπανκ (Μπένεντικτ Κάμπερμπατς) προκαλεί φόβο και θαυμασμό στους γύρω του. Όταν ο αδελφός του φέρνει στο σπίτι τη νέα του γυναίκα (Κίρστεν Ντανστ) και τον γιο της (Κόντι Σμιτ Μακφί), ο Φιλ τούς βασανίζει μέχρι που έρχεται αντιμέτωπος με το ενδεχόμενο να ερωτευτεί.

Μπενεντέτα (Benedetta)


Η νέα πολυσυζητημένη ταινία του Πολ Βερχόφεν.

Η Μπενεντέτα Καρλίνι, μια μοναχή στο μοναστήρι της Πέσκια στην Τοσκάνη, παίρνει υπό την προστασία της μια νεαρή γυναίκα κι οι δυο τους ξεκινούν μια παθιασμένη ερωτική σχέση. Η τολμηρή και πολυαναμενόμενη επιστροφή του Πολ Βερχόφεν (Εκείνη, Βασικό Ένστικτο), είναι μια αληθινή ιστορία για την εμμονή, τον ερωτισμό, και τη θρησκεία, με τη Βιρζινί Εφιρά, τη Σάρλοτ Ράμπλινγκ και τη Δάφνη Πατακιά.

Οι Άγιοι της Μαφίας (The Many Saints of Newark)

Ο νεαρός Τόνι Σοπράνο (Μάικλ Γκαντολφίνι) μεγαλώνει σε μία από τις πιο ταραχώδεις περιόδους στην ιστορία του Νιούαρκ και ανδρώνεται, καθώς αντίπαλες συμμορίες ανελίσσονται και διεκδικούν την εξουσία από την πανίσχυρη εγκληματική οργάνωση των ΝτιΜέο, που κυριαρχεί στη διχασμένη από τον ρατσισμό πόλη. Εγκλωβισμένος σε μία εποχή που αλλάζει ραγδαία είναι ο θείος που θαυμάζει, ο Ντίκι Μολτισάντι (Αλεσάντρο Νιβόλα), ο οποίος παλεύει να ανταποκριθεί στις επαγγελματικές και προσωπικές του υποχρεώσεις. Η επιρροή που ασκεί στον ανιψιό είναι τέτοια που ο θείος θα πλάσει τον εύπιστο έφηβο και θα τον μεταμορφώσει στον πανίσχυρο αρχιμαφιόζο, τον Τόνι Σοπράνο.

Karditsa Forever

Μεγάλες ίντριγκες, επενδύσεις δολαρίων, απάτες μέσα σε σκάνδαλα, κρυφά πάθη, θαυματουργά προϊόντα και πολλά ακόμη ξέφρενα μπερδέματα, δίνουν και παίρνουν στη νέα σπαρταριστή οικογενειακή κωμωδία.

Δέκα χρόνια μετά την αξέχαστη εμπορική επιτυχία «Ι Love Karditsa», ο σκηνοθέτης Στράτος Μαρκίδης («Λάρισα Εμπιστευτικό») επιστρέφει στο… χωριό του εγκλήματος.

Πρωταγωνιστούν Θανάσης Βισκαδουράκης, Λευτέρης Ελευθερίου, Τάνια Τρύπη, Τάσος Κωστής, Μαρία Πολυχρονίδη, Κωνσταντίνος Καζάκος, Δανάη Παππά, Τάσος Παλατζίδης, Ευτυχία Φαναριώτη, Σοφία Παυλίδου, Ελίνα Μάλαμα, Μάκης Πατέλης, Στράτος Κανιαμός, Γιώργος Γιαννόπουλος, Jerome Kaluta. Έκτακτη Συμμετοχή: Παύλος Χαϊκάλης, Αλέξανδρος Μυλωνάς.

Φευγαλέα Σπουργίτια (Jhalki)

H εξαφάνιση του 6χρονου αδελφού της, οδηγεί την 9χρονη Τζάλκι να ξεκινήσει μια αποστολή για να τον βρει με κάθε κόστος. Οπλισμένη με μια οικεία λαϊκή ιστορία για ένα ακούραστο σπουργίτι, η μικρή ξεκινά ένα ανελέητο ταξίδι για να βρει και να απελευθερώσει τον αδερφό της, αγνοώντας τη βαθιά ριζωμένη διαφθορά και τους ιστούς αράχνης του συστήματος.

Εμπνευσμένο από αληθινά γεγονότα, με φόντο την εμπορία ανθρώπων και την παιδική εργασία. Ένα άτυπο θρίλερ ελπίδας, θάρρους, αυτοπεποίθησης και επιμονής σε έναν απάνθρωπο κόσμο, που φαίνεται μέσα από τα μάτια ενός 9χρονου κοριτσιού που δεν θα σταματήσει πουθενά πριν από το θρίαμβο.



Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Διαβάστε επίσης:

«To Be Loved»: Η Αντέλ δίνει πόνο από το σαλόνι του σπιτιού της

La Casa de Papel: Το φινάλε θα μας κάνει να χάσουμε τον ύπνο μας, λέει ο Προφεσόρ σε νέο βίντεο

Διαγωνισμός Newsbomb.gr: Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο Κοντός»