ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τα ύστερα του κόσμου: Ο Πέδρο Αλμοδόβαρ θέλει να γυρίσει ταινία Batgirl

Πέδρο Αλμοδόβαρ
O Αλμοδόβαρ ξεκαθάρισε ότι θα έκανε μια ταινία Batgirl με τον δικό του τρόπο

Μια ταινία Batgirl από τον Πέδρο Αλμοδόβαρ θα έπρεπε να έχει μέσα και τη«μούσα» του, Πενέλοπε Κρουζ

Η αλήθεια είναι ότι αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που περιμέναμε να ακούσουμε από τον Πέδρο Αλμοδόβαρ.

Μιλώντας στο Variety, λίγο πριν την προβολή της ταινίας του «Παράλληλες Μητέρες» στο AFI Fest, ο εμβληματικός Ισπανός σκηνοθέτης, έκανε μια αναπάντεχη αποκάλυψη που μας άφησε άφωνους. Θέλει να κάνει μια υπερηρωική ταινία και μάλιστα έχει ήδη έχει σκεφτεί και με ποιον superhero θέλει να ασχοληθεί. Υπερηρωίδα για την ακρίβεια και δεν είναι άλλη από την Batgirl.

Διόλου παράξεινη βέβαια η επιλογή της ηρωίδας του, αν σκεφτεί κανείς ότι οι ταινίες του Αλμοδόβαρ συνήθως εστιάζουν και εξυμνούν τις γυναίκες και τη μητρότητα.

Ωστόσο, ο Ισπανός θα έκανε μια υπερηρωική μόνο υπό έναν όρο. Αν είχε πλήρη ελευθερία κινήσεων, αποφάσεων και δημιουργίας.

«Θα ήθελα να κάνω κάτι με την Batgirl. Αλλά θα έπρεπε να το κάνω αποκλειστικά με τον δικό μου τρόπο», ξεκαθάρισε ο σκηνοθέτης. Δυστυχώς για τον Αλμοδόβαρ βέβαια, η Warner Bros έχει ήδη τάξει αλλού την Batgirl, αν και κατά τη γνώμη μας θα έπρεπε εκεί στο στούντιο να το ξανασκεφτούν λίγο.

Για την ιστορία το πρότζεκτ έχει αλλάξει χέρια αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια για να καταλήξει τελικά σε αυτά των Αντίλ Ελ Άρμπι και Μπιλάλ Φαλάχ με πρωταγωνίστρια την Λέσλι Γκρέις στο HBO Max.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Διαβάστε επίσης:

Νέες ταινίες στα σινεμά: Από τον αυταρχικό Κάμπερμπατς στην αμαρτωλή «Μπενεντέτα»

«To Be Loved»: Η Αντέλ δίνει πόνο από το σαλόνι του σπιτιού της

La Casa de Papel: Το φινάλε θα μας κάνει να χάσουμε τον ύπνο μας, λέει ο Προφεσόρ σε νέο βίντεο