ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ίντρις Έλμπα: Σε συζητήσεις για την επόμενη ταινία Τζέιμς Μποντ

Ίντρις Έλμπα
Σύμφωνα με τον ίδιο, δεν πρόκειται να αναλάβει τον ρόλο του θρυλικού 007
AP

Σύμφωνα με πηγές ο γνωστός ηθοποιός βρίσκεται σε συζητήσεις για τον ρόλο του «κακού» στη νέα ταινία Μποντ.

O Ίντρις Έλμπα βρίσκεται σε συζητήσεις για να παίξει στην επόμενη ταινία Τζέιμς Μποντ, σύμφωνα τουλάχιστον με δημοσίευμα της βρετανικής The Sun.

Ωστόσο, ο σταρ του Luther δεν πρόκειται να ενσαρκώσει τον εμβληματικό ρόλο του 007, όπως τον θέλουν πολλές στοιχηματικές και φαν, αλλά τον «κακό» που θα έχει να αντιμετωπίσει ο Βρετανός πράκτορας.

Ο Έλμπα μας είχε προειδοποιήσει βέβαια, ήδη από τον προηγούμενο μήνα, μιλώντας στο ITV London κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας του The Harder They Fall στο Netflix. «Όχι, δεν θα είμαι ο επόμενος Τζέμις Μποντ», είχε δηλώσει τότε ο δημοφιλής ηθοποιός.

Πηγή στη The Sun αναφέρει ότι: «Ο Ίντρις βρίσκεται σε άτυπες συζητήσεις με το στούντιο για έναν ρόλο στην επόμενη ταινία Μποντ, αν θέλει». Δεν πρόκειται για τον ομώνυμο χαρακτήρα της ταινίας, αλλά η παραγωγή αναγνωρίζει την ένταση και τον σεβασμό που προκαλεί και θέλουν να δουλέψουν μαζί του σε έναν εντελώς πρωτότυπο χαρακτήρα για το επόμενο κεφάλαιο βρετανού κατασκόπου», συμπληρώνει η πηγή σημειώνοντας ότι «Ακόμα οι συζητήσεις βρίσκονται σε πολύ πρώιμο στάδιο, όμως μέχρι τώρα, όλα δείχνουν πως θα είναι ο ρόλος ενός κακού».

Στο μεταξύ, ο Ίντρις Έλμπα, έχει κάνει γνωστό ότι έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα για την επερχόμενη ταινία Luther.

Ο ηθοποιός, πρόκειται να επαναλάβει τον ρόλο του ντετέκτιβ από την πασίγνωστη σειρά, ενώ παράλληλα θα είναι και παραγωγός της spin-off ταινίας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Οι νέες ταινίες και σειρές που έρχονται στο Netflix αυτή την εβδομάδα

Netflix: Αυτή είναι η σειρά που «γκρέμισε» το Squid Game από την πρώτη θέση των τσαρτ

O Ράιαν Ρέινολντς τρολάρει τους «μνηστήρες» για τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ