ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Netflix: Νέο τρέιλερ λίγο πριν την πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν του «The Witcher»

The Witcher Netflix
O Geralt της Rivia επιστρέφει στο Netflix
Netflix

Η δεύτερη σεζόν του The Witcher θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 17 Δεκεμβρίου.

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα ακόμα ένα νέο τρέιλερ για την πολυαναμενόμενη δεύτερη σεζόν του The Witcher (O Γητευτής), το οποίο εστιάζει στη σχέση του Geralt και της Yennefer.

Παράλληλα, ο Χένρι Κάβιλ δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram μία νέα φωτογραφία του ως Geralt of Rivia.

Θυμίζουμε ότι στη δεύτερη σεζόν του The Witcher η ήπειρος βρίσκεται στα πρόθυρα ενός πολέμου, ενώ νέα τέρατα και θηρία θα δυσκολέψουν αρκετά τον Geralt και τη Ciri που ήδη εκπαιδεύεται για να είναι πανέτοιμη στη μάχη.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη που δίνει το Netflix: Πεπεισμένος ότι η Yennefer έχασε τη ζωή της στη Μάχη του Sodden, o Geralt φέρνει την Πριγκίπισσα Cirilla στο ασφαλέστερο μέρος που γνωρίζει, το Kaer Morhen. Ενώ οι βασιλιάδες, τα ξωτικά, οι άνθρωποι και οι δαίμονες προσπαθούν να κυριαρχήσουν έξω από τα τείχη της ηπείρου, ο Geralt πρέπει να προστατεύσει το κορίτσι από κάτι πολύ πιο επικίνδυνο: τη μυστηριώδη δύναμη που έχει μέσα της.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στην επερχόμενη σεζόν που θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια, θα υπάρξουν αρκετά νέα πρόσωπα, επιστροφές από το παρελθόν και απουσία πολλαπλών timelines που στον προηγούμενο κύκλο μπέρδεψαν αρκετά τους θεατές. H επιτυχημένη σειρά έχει ήδη πάρει το «πράσινο φως» και για τρίτη σεζόν, ενώ περιμένουμε ακόμα μία ταινία και μία παιδική σειρά.

Η δεύτερη σεζόν του The Witcher θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 17 Δεκεμβρίου, σχεδόν δύο χρόνια από την πρεμιέρα του πρώτου κύκλου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ο Ίγκι Ποπ ξανά στην Ελλάδα για το Release Athens - Μαζί του ο Λίαμ Γκάλαχερ των Oasis!

Έρχεται το κορεάτικο La Casa de Papel: Ποιος ηθοποιός του Squid Game θα παίξει τον «Berlin»

Sex and the City: H πρώτη, χορταστική «γεύση» λίγο πριν την τη μεγάλη πρεμιέρα