ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Σάντρα Μπούλοκ νιώθει «Ιντιάνα Τζόουνς» στην τοποθεσία «Χαμένη Πόλη»

Σάντρα Μπούλοκ
Η Σάντρα Μπούλοκ επιστρέφει στις ρομαντικές περιπέτειες που ξέρει να κάνει καλά
Paramount

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας «Χαμένη Πόλη» με πρωταγωνίστρια την Σάντρα Μπούλοκ.

«Χαμένη Πόλη» (The Lost City) είναι ο τίτλος της νέας ταινίας με την Σάντρα Μπούλοκ και τον Τσάνινγκ Τέιτουμ.

Πρόκειται για μια ρομαντική ταινία δράσης με φόντο την άγρια ζούγκλα, σε σκηνοθεσία από τους αδερφούς Άνταμ και Άαρον Νι (He-Man και Masters of the Universe). Η ταινία βασίζεται σε μια ιδέα του Σεθ Γκόρντον σε σενάριο της Ντάνα Φοξ. Αξίζει να σημειωθεί ότι η γνωστή ηθοποιός εκτός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο εκτελεί και χρέη παραγωγού.

Στο καστ της ταινίας συμμετέχουν ακόμα οι Ντάνιελ Ράντκλιφ, Νταβάιν Τζόι Ράντολφ, Όσκαρ Νούνιες, Πάτι Χάρισον και Μπόουεν Γιάνγκ.

Φυσικά στα highlights της ταινίας που θέλει να... κλέψει κάτι από τη λάμψη των ταινιών Ιντιάνα Τζόουνς, είναι η guest εμφάνιση του Μπραντ Πιτ που δίνει τη δική του μοναδική πινελιά στη χαριτωμένη ταινία.

Η σύνοψη της επερχόμενης ταινίας αναφέρει: Η εξαιρετική, μα μοναχική συγγραφέας Λορέτα Σέιτζ (Σάντρα Μπούλοκ) έχει αφιερώσει την καριέρα της γράφοντας ρομαντικές περιπέτειες σε εξωτικά μέρη με πρωταγωνιστή το πανέμορφο μοντέλο Άλαν (Τσάνινγκ Τέιτουμ), ο οποίος ερμηνεύει τον χαρακτήρα του «Ντας» στα προωθητικά σόου που γίνονται για τα βιβλία της Λορέτα.

Στη διάρκεια ενός προωθητικού ταξιδιού συνοδεία του Άλαν, η συγγραφέας θα πέσει θύμα απαγωγής από έναν εκκεντρικό δισεκατομμυριούχο (Ντάνιελ Ράντκλιφ), ο οποίος ελπίζει πως μπορεί να τον οδηγήσει στον θησαυρό της χαμένης αρχαίας πόλης του τελευταίου μυθιστορήματός της. Ο Άλαν, θέλοντας να αποδείξει τον ηρωισμό του και στην πραγματική ζωή, θα αναλάβει να την απελευθερώσει. Ωθούμενο σε μια επική περιπέτεια στη ζούγκλα, το αναπάντεχο δίδυμο θα χρειαστεί να συνεργαστεί προκειμένου να σώσει τον αρχαίο θησαυρό, προτού χαθεί για πάντα.

Η νέα ταινία της Paramount θα κυκλοφορήσει στους αμερικανικούς κινηματογράφους στις 15 Απριλίου 2022.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«The Matrix Resurrections»: Οι πρώτες αντιδράσεις μας μπέρδεψαν

Αυτές είναι οι αγαπημένες ταινίες του Μπαράκ Ομπάμα για το 2021

Εισαγγελική έρευνα για τη μελέτη Τσιόδρα - Λύτρα