ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Netflix: Βρέθηκε ο μεγάλος έρωτας της Νταϊάνα στην πέμπτη σεζόν του «The Crown»

Πριγκίπισσα Νταϊάνα
Οι ερωτικές σχέσεις της Νταϊάνα θα απασχολήσουν την πέμπτη σεζόν του The Crown
AP

Η πέμπτη σεζόν του The Crown αναμένεται να κυκλοφορήσει στο Netflix τον Νοέμβριο του 2022.

Ο γνωστός Πακιστανός ηθοποιός Humayun Saeed, είναι αυτός που θα υποδυθεί τον Dr. Hasnat Khan στην πέμπτη σεζόν του The Crown στο Netflix, σύμφωνα με το Variety.

Ο Βρετανο-Πακιστανός καρδιοχειρουργός, Dr. Khan, που έκανε την πρακτική στο στο Royal Brompton Hospital του Λονδινου, φέρεται να είναι ο άνδρας που η Νταϊάνα αγάπησε περισσότερο από κάθε άλλον στη σύντομη ζωή της.

Η κατάθεση του στη Μητροπολιτική Αστυνομία το 2004, η οποία υποβλήθηκε το 2008 σε μια έρευνα για τον θάνατο της Νταϊάνα ανέφερε ότι είχε σχέση μαζί της από το 1995 έως το 1997 και ότι χώρισαν μόλις εκείνη γνώρισε τον Ντόνι Φαγιέντ σε διακοπές με τον Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ και την οικογένειά του.

Στη δήλωση, που υποβλήθηκε από το Πακιστάν όπου είχε μετεγκατασταθεί, ο Dr. Khan είπε ότι είχε σκεφτεί να ζήσει με την πριγκίπισσα Νταϊάνα, αλλά η κατάσταση με τον Τύπο, που κυνηγούσε κάθε της κίνηση, δεν τους άφηνε περιθώρια. Σύμφωνα με τον ίδιο είχαν σκεφτεί να μετακομίσουν στο Πακιστάν και ότι η Νταϊάνα είχε συζητήσει το θέμα με την Τζεμίμα Γκόλνσμιθ, η οποία εκείνη την εποχή ήταν παντρεμένη με τον Πακιστανό παίκτη του κρίκετ Imran Khan και είχε μετακομίσει στο Πακιστάν.

Όπως αναφέρει ο Khan οι δυο τους αγαπιόντουσαν βαθιά, ενώ άνθρωποι από το κοντινό περιβάλλον της πριγκίπισσας παραδέχονται ότι ο καρδιοχειρουργός ήταν ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής της.

Ο Ντόντι Φαγιέντ και η πριγκίπισσα Νταϊάνα έχασαν τη ζωή τους στο σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα στο Παρίσι το 1997.

Θυμίζουμε, ότι ο ηθοποιός που θα παίξει τον Ντόντι στην επερχόμενη νέα σεζόν του The Crown είναι ο Καλίντ Αμπντάλα, σταρ του The Kite Runner.

Ο Πακιστανός ηθοποιός Humayun Saeed

Ο Saeed είχε μια εξαιρετικά επιτυχημένη καριέρα τόσο ως ηθοποιός όσο και ως παραγωγός στο Πακιστάν. Έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο ως ηθοποιός το 1995 στο Karooron Ka Aadmi. Η πρωτοποριακή του ερμηνεία στην ταινία Inteha το 1999 καθιέρωσε επίσης τον Saeed ως μεγάλο αστέρα του κινηματογράφου.

Humayun Saeed
O Πακιστανός σταρ του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, Humayun SaeedInstagram/ Humayun Saeed


Είναι επίσης ο συνιδρυτής της ανεξάρτητης εταιρείας παραγωγής Six Sigma Plus, η οποία επέτρεψε στον Saeed να δείξει τις ικανότητές του και πίσω από την κάμερα.

Όσα γνωρίζουμε για την 5η σεζόν του The Crown

O νέος κύκλος της πολυβραβευμένης σειράς του Netflix θα ασχοληθεί με τα γεγονότα της δεκαετίας του ’90, μια ιδιαίτερα ταραχώδης περίοδο για τη βασιλική οικογένεια. Στο καστ θα δούμε τους: Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι ως πριγκίπισσα Νταϊάνα, Ντόμινικ Γουέστ ως πρίγκιπα Κάρολο, Λέσλι Μάνβιλ στον ρόλο της πριγκίπισσας Μάργκαρετ, Τζόναθαν Πράις ως πρίγκιπα Φίλιππο και Τζόνι Λι Μίλερ στον ρόλο του Τζον Μέιτζορ, πρώην πρωθυπουργό της Μεγάλης Βρετανίας.

Ο πέμπτος κύκλος του The Crown θα κυκλοφορήσει στο Netflix τον Νοέμβριο του 2022, ενώ θα ρίξει τίτλους τέλους μετά το τέλος της έκτης σεζόν.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Περήφανος μπαμπάς ο Τζον Τραβόλτα: Η κόρη του κυκλοφόρησε το πρώτο της τραγούδι

Οι νέες σειρές και η ταινία που θα δούμε στο Netflix αυτή την εβδομάδα

Δέκα παιδιά κοιμήθηκαν μέσα στην Εθνική Λυρική Σκηνή: Η εμπειρία και το παραμύθι από τον Τριβιζά