ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Τζόνι Ντεπ θα είναι ο Λουδοβίκος ο 15ος - Όσα γνωρίζουμε για τη νέα του ταινία

Τζόνι Ντεπ
H τελευταία ταινία του Τζόνι Ντεπ ήταν το Minamata
AP

Ο Τζόνι Ντεπ επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με μια γαλλική ταινία για τον Λουδοβίκο τον 15ο ή αλλιώς «αγαπητό».

Μπορεί το Χόλιγουντ τα τελευταία δύο χρόνια να κρατάει τις πόρτες ερμητικά κλειστές στον άλλοτε αγαπημένο πρωταγωνιστή του, Τζόνι Ντεπ, στην Ευρώπη δεν συμβαίνει το ίδιο.

Θυμίζουμε ότι ο διάσημος ηθοποιός είδε την έξοδό του από την ταινία Φανταστικά Ζώα, ενώ η τελευταία του ταινία Minamata πέρασε από χίλια κύματα, εξαιτίας των κατηγοριών που αντιμετώπισε ο Ντεπ για ενδοοικογενειακή βία εναντίον της πρώην συζύγου του, Άμπερ Χερντ.

Όμως η Ευρώπη συνεχίζει να στηρίζει τον ηθοποιό, πρόσφατα βραβεύτηκε για το σύνολο της καριέρας του από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαν Σεμπαστιάν, ενώ τώρα ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει στη νέα του ταινία, το δράμα εποχής για τον Λουδοβίκο τον 15ο σε σκηνοθεσία της Γαλλίδας Μαϊγουέν (Polisse, Mon Roi).

Σύμφωνα με το Variety, τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το καλοκαίρι στο Παρίσι και θα διαρκέσουν τρεις μήνες σε διάφορες τοποθεσίες της γαλλικής πρωτεύουσας αλλά κυρίως σε χώρους μέσα και έξω από το Παλάτι των Βερσαλλιών.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστός ο τίτλος της ταινίας, ωστόσο αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι η Μαϊγουέν θα υποδυθεί την τελευταία ερωμένη του Λουδοβίκου του 15ου, την Κόμισσα Ζαν ντι Μπαρί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ταινία θα γυριστεί στη γαλλική γλώσσα, μια ευκαιρία για τον Ντεπ να φρεσκάρει λίγο τα γαλλικά του, καθώς έμενε επί χρόνια στη Γαλλία με την πρώην σύντροφό του και ηθοποιό Βανέσα Παραντί.

Για την ιστορία, ο Λουδοβίκος ο 15ος, ο οποίος είχε το παρατσούκλι «ο αγαπητός», βασίλεψε για 59 χρόνια. Ωστόσο, πέθανε ως αντιδημοφιλής βασιλιάς αφού κατηγορήθηκε για διαφθορά και ασέβεια.

Η είδηση για τη νέα ταινία του Ντεπ, αναφέρθηκε για πρώτη φορά από τη γαλλική ιστοσελίδα Satellifax.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Όλες οι νέες σειρές που έρχονται στο Netflix την τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου

Καιρός τώρα: Χάος στην Αθηνών - Λαμίας! Ακινητοποιημένα οχήματα

Κακοκαιρία Ελπίδα: Πού περιμένουμε το περισσότερο χιόνι στην Αττική – Πόσο θα ρίξει στο Σύνταγμα