ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«The Lost Symbol»: Το Peacock κόβει το τηλεοπτικό prequel του «Κώδικα Ντα Βίντσι»

The Lost Symbol
H μία και μοναδική σεζόν της σειράς θα παραμείνει στην πλατφόρμα του Peacock για στριμάρισμα
Peacock

Η σειρά δεν θα ανανεωθεί για δεύτερη σεζόν και αυτός είναι ο λόγος...

Το Peacock σταματάει την... αναζήτηση για το «Χαμένο Σύμβολο» (The Lost Symbol) του Νταν Μπράουν. Η πλατφόρμα streaming της NBCUniversal, κόβει τη σειρά που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του πολυδιαβασμένου Αμερικανού συγγραφέα, μετά την πρώτη σεζόν.

Η είδηση έρχεται σχεδόν δύο μήνες από την ολοκλήρωση των 10 επεισοδίων του πρώτου κύκλου στις 18 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με πηγές του Variety, οι παραγωγοί όπως και το Peacock πιστεύουν ότι η τηλεοπτική εκδοχή του μπεστ-σέλερ βιβλίου «είπε ό,τι είχε να πει».

«Ήμασταν τόσο περήφανοι που φέραμε αυτό το γεμάτο δράση θρίλερ μυστηρίου στους συνδρομητές μας και απολαύσαμε αυτή τη συναρπαστική σειρά με την ολοκληρωμένη ιστορία», δήλωσε εκπρόσωπος του Peacock στο Variety και συνέχισε «Είμαστε ευγνώμονες στους Νταν Ντουόρκιν, Τζέι Μπίτι, Νταν Μπράουν, Μπράιαν Γκρέιζερ και Ρον Χάουαρντ που μαζί με τα CBS Studios, Imagine Television και UTV, έφεραν στη ζωή αυτό το παγκόσμιο μπεστ σέλερ μυθιστόρημα».

Το «Χαμένο Σύμβολο» αποτελεί prequel του Κώδικα Ντα Βίντσι. Σε αυτό παρακολουθήσαμε τον καθηγητή (και αυθεντία στους γρίφους) Ρόμπερτ Λάνγκτον σε νεαρή ηλικία να εμπλέκεται στις πρώτες μυστηριώδεις και επικίνδυνες περιπέτειες του.

Η σειρά του Peacock έκανε πρεμιέρα στις 16 Σεπτεμβρίου ενώ τα επεισόδια ήταν εβδομαδιαία. Τον νεαρό καθηγητή Λάνγκτον υποδύθηκε ο ηθοποιός Άσλεϊ Ζούκερμαν.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«The Batman»: Σχεδόν τρεις ώρες στην Γκόθαμ Σίτυ με τον «Σκοτεινό Ιππότη»

Αυτή είναι η ταινία που κατέκτησε το ελληνικό box office

Παραμένει το χάος στην Αττική Οδό: Συνεχίζεται ο απεγκλωβισμός των οδηγών - Συγκλονιστικές μαρτυρίες